Ovakvu Blanku Vlašić nema šanse da ste ikada vidjeli

Dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis, snimljena je u izdanju koje će mnoge, vjerujemo, ostaviti bez riječi. Kad je u pitanju ljubav, ova vitka dama, spremno je pokazala svoju drugu stranu.

Svaka žena želi biti voljena, a kako izgleda ljubav s druge, one jače strane, dočarala je splitska klapa Rišpet u suradnji s Hit Recordsom. Za svoj glazbeni video za novi singl Bila si voljena, klapa Rišpet ugostila je Blanku Vlašić. Ono što zaista zaustavlja dah je njezin damski, vrlo elegantan izgled i mnogi će priznati i seksi. Kako smo naviknuti vidjeti je samo u sportskom izdanju, ovaj novi fancy stil potpuno iznenađuje.

Glazbu potpisuje osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara, za emotivan tekst odgovoran Fayo, a za režiju spota pobrinuo se gitarist klape Rišpet, Marin Čoko.

‘Riječ je o jednoj emotivnoj i iskrenoj baladi, laganici u kojoj će se sigurno mnogi prepoznati’, otkrio je Kozomara.

‘Suradnja mi je došla kao ugodno iznenađenje, nisam očekivala da bi me tražili da gostujem u spotu. Pisma mi se jako sviđa, kao i sve pisme klape Rišpet te očekujem da će postići veliki uspjeh’, kazala je ovom prigodom Blanka.

Povratak na Net.hr