banner

AMBICIOZNA LJEPOTICA

OVAKO SADA IZGLEDA KĆI TRAGIČNO PREMINULOG PAULA WALKERA: Fanovima otkrila veliku vijest; ‘Tvoj otac bi bio ponosan’

Meadow na društvenim mrežama često odaje počast svom ocu koji je stradao u automobilskoj nesreći

Kći tragično preminulog glumca Paula Walkera, Meadow Walker (22), pratiteljima na Instagramu podijelila je sretnu vijest. Naime, postala je novo lice jedne reklamne kampanje. Ona je 2017. godine potpisala ugovor s agencijom DNA Models te je tako počela svoju manekensku karijeru.

KĆI PAULA WALKERA OBJAVILA DOSAD NEVIĐENU FOTOGRAFIJU S OCEM: ‘Sretan rođendan predivnoj duši…’

“Nevjerojatno sam zahvalna svima koji su me podržali i vjerovali u mene”, napisala je na Instagramu, a u komentarima su joj čestitale brojne slavne kolegice među kojima i glumica Nathalie Emmanuel koja je uz njenog oca glumila u njegovom posljednjem filmu “Brzi i žestoki 7”, piše Page Six.

“Tvoj otac bi bio ponosan”, napisao je jedan pratitelj.

Meadow je imala 15 godina kada je izgubila oca, a sve do prije četiri godine živjela vrlo samozatajno te se je vrlo rijetko oglašavala na društvenim mrežama. Kada je napunila 18 godina, počela je s manekenskom karijerom, a sada će odraditi i svoju prvu veliku reklamnu kampanju.

KĆI TRAGIČNO STRADALOG GLUMCA POKAZALA NIKAD VIĐENU SNIMKU: ‘Mislila sam da ovo nikad neću objaviti, ali…’

Ona na društvenim mrežama često odaje počast svom ocu koji je stradao u automobilskoj nesreći. Krajem studenog posvetila mu je dirljivu objavu na sedmu godišnjicu njegove smrti.

Povratak na Net.hr