DAVNIH DANA

OVAKO JE PRINCEZA DIANA IZGLEDALA KAO DJEVOJČICA: Njezin brat dirnuo javnost rijetkom fotografijom iz djetinjstva

Charles je s pratiteljima na društvenim mrežama podijelio dirljivu uspomenu

Charles Spencer, brat princeze Diane, na Twitter je objavio rijetku fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira sa starijom sestrom. Objava je prikupila skoro 3.000 lajkova i dirnula mnoge.

MEGHAN I HARRY NA PUTU PREMA FINANCIJSKOJ NEOVISNOSTI: Potpisali su ugovor s tvrtkom koja dogovara nastupe slavnih

“Ovo me jako rastužilo”, “Draga uspomena… Bio sam vratar kad je jednom došla u kazalište London Palladium. U jednom kratkom trenutku me pogledala i nasmiješila se i čak i sada mislim koliko je rečeno u tom trenu”, “Prekrasno, ljubav između brata i sestre je neprocjenjiva”, samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije.

ISPLIVALI DOSAD NEPOZNATI DETALJI: ‘Princeza Diana se na dan vjenčanja osjećala kao žrtveno janje’

Charles je u rujnu za Daily Mail ispričao da su se njihovi roditelji John Spencer i Frances Shand Kydd razveli 1969. godine, a majka se iselila iz zajedničkog doma. Ostavila je njihovog oca zbog bogataša Petera Shanda Kydda. John je dobio skrbništvo nad djecom. Diana nije razgovarala s majkom do svoje smrti 1997. godine. “Dok se pakirala, naša je majka Diani obećala da će se vratiti kako bi ju vidjela. Ona ju je čekala na pragu ulaznih vrata, no nikada nije došla”, ispričao je Charles.

Povratak na Net.hr