LJUTA NA MEDIJE

OTKRIVENA TAJNA SUPRUGE DONALDA TRUMPA: U njezinom životu postoji još jedan muškarac

Supruga najizglednijeg republikanskog kandidata u utrci za mjesto predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, Melania, ima polubrata.

Melania se naljutila se na reviju za muškarce koja je otkrila da u Sloveniji ima polubrata kojega njen otac ne želi priznati, iako je za njega sudskom odlukom do punoljetnosti morao plaćati alimentaciju.

Uzrujala se zbog otkrivene tajne

“Članak je pun netočnosti, a što se tiče mojih roditelja oni su privatne osobe. Zato se nadam da će mediji o meni početi pisati pošteno i pokazati poštovanje prema mome ocu i majci”, napisala je Melania Trump na svom Facebook profilu.

Komentirajući članak objavljen u reviji GQ, bivša manekenka, rođena prije 46 godina u slovenskom gradiću Sevnici kao Melanija Knavs, navodi da pisanjem o njenoj obitelji novinarka te revije na “nepošten” način želi napraviti karijeru i da bi njene roditelje trebala pustiti na miru.

Nije priznao dijete, ali testom utvrđeno očinstvo

24891478156_659e466fe6_o
Ima polubrata koji živi u VelenjuFoto: flickr

Revija je otkrila da Melanija, što se do sada nije znalo, u Sloveniji ima polubrata, 50-godišnjeg Denisa Cigelnjaka, koji živi u Velenju. Melanijin otac Viktor navodno je njegovoj pokojnoj majci obećavao brak, no saznavši za trudnoću nije želio dijete te ga potom nikad nije priznao, ali je sudskom odlukom morao plaćati alimentaciju jer je DNK testom utvrđeno da je otac djeteta.

Potvrdila navode

Sa suprugom DonaldomFoto: Facebook

Melania Trump je novinarki GQ-a, koja ju je kontaktirala, najprije rekla da je sve to izmišljeno, ali je potom potvrdila da su ti navodi istiniti te ustvrdila da se ne radi ni o kakvoj obiteljskoj tajni.

Njen je polubrat za list kazao da se javno nije želio eksponirati niti išta želi od svog oca ili Trumpove obitelji, ali je potvrdio navode koje je revija dokazivala sudskim zapisnicima.

Tajne iz prošlosti

Moguća buduća prva dama SAD-a zadnjih se mjeseci kampanje svog muža više puta našla u neprilici zbog detalja iz svoje slovenske prošlosti, koje su objavili mediji koji često u Sevnicu i u Ljubljanu šalju novinare i televizijske ekipe kako bi iskopali nešto skandalozno oko Trumpove treće supruge.

Mediji također spominju u navodnu komunističku prošlost njezina oca.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr