Otkrili da su mjesecima bili u tajnoj vezi!

Baš kao što se to događa s glumcima koji se nerijetko zaljube nakon što zajedno glume u nekom filmu, tako se i među glazbenicima često rađa ljubav nakon zajedničke suradnje.

Najnoviji primjer su prelijepa albanska pjevačica Rita Ora i njezin britanski kolega Bruno Mars, koji su se zaljubili i prije nego su se proslavili.

Kako pišu britanski mediji, Rita i Bruno zbližili su se surađujući 2009. godine, kad je Rita imala samo 18 godina, a i Bruno je bio tek glazbenik koji se pokušavao probiti na scenu.

Pjevačica tvrdi da je to bila ljubav na prvi pogled i da su bili jako sretni zajedno. Prekid je, kaže Rita, bio neizbježan jer nakon što su oboje dospjeli pod svjetla reflektora, na prvo mjesto došao je posao.

Iako su svoju vezu okončali prošle godine, ostali su vrlo bliski. Časopis Bravo objavio je njihove fotografije na aerodromu i u noćnom izlasku prije 16 mjeseci.

Tijekom izlaska djelovali su veoma prisno, pa su se tabloidi zapitali hoće li kad-tad buknuti stara strast između glazbenika i pjevačice, koja je trenutno u vezi s Robom Kardashianom.

Povratak na Net.hr