Otkad se udala za košarkaša život joj nije lak

Iako uživa u majčinstvu te braku s košarkašem Cedevite Chrisom Warrenom, Tia Jurčić, pokćerka Ljube Jurčića, priznaje da nije baš lako biti žena sportaša te živjeti na relaciji SAD – Hrvatska.

‘Život supruge sportaša nije nimalo bajkovit kako ljudi misle, tim više što sam udana za stranca, pa zapravo nikada nemam jednu adresu. Nastojimo se ne opterećivati time nego živjeti dan za danom’, otkrila je Tia Jurčić u razgovoru za magazin http://www.story.hr/.

Pokćerka političara i ekonomista Ljube Jurčića ima jednogodišnjeg sina Domenica u braku s košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim je 2008. otišla živjeti u SAD. Par se vjenčao 2010., a trenutačno su u Zagrebu zbog Warrenovog angažmana u KK Cedeviti. Kako otkriva, njen život nije bajan kako to neki zamišljaju.

‘Europa je stvarno idealna za život, pa se uvijek nekako nosim s onim što mi Bog stavi na leđa. Naravno da je teško, pogotovo s malim djetetom. Još je i teže kad nisi kod kuće, no o tome ćemo razmišljati kad dođe vrijeme”, ispričala je Tia, koja se planira vratiti na studij ekonomije i izgraditi karijeru u marketingu.

Povratak na Net.hr