U 57. GODINI

OTIŠLA JE JOŠ JEDNA ZVIJEZDA OSAMDESETIH: Pete Burns iznenada preminuo od srčanog udara

Burns se proslavio hitom You Spin Me Round (Like a Record), a bio je poznat i po brojnim plastičnim operacijama kojima je potpuno promijenio svoj fizički izgled.

Pete Burns, glazbenik koji se osamdesetih godina proslavio sa svojim bendom Dead or Alive, iznenada je preminuo od srčanog udara u 57. godini, prenosi Mirror.

Vijest o smrti objavio je Burnsov menadžer Steve Coy.

“S velikom tugom moramo objaviti tragičnu vijest da je naš voljeni Pete Burns jučer iznenada preminuo od teškog srčanog udara. Njegova obitelj i prijatelji shrvani su gubitkom ove posebne osobe. On je bio istinski vizionar, talentirana duša, a nedostajat će svima koji su ga voljeli i cijenili upravo takvog kakav je bio i koji su s njim proveli neke od najljepših trenutaka. Više ćemo moći reći kada se uspijemo suočiti s ovim teškim gubitkom”, napisao je Coy na Twitteru.

Glazbenik je mnogima ostao upamćen po pjesmi You Spin Me Round (Like a Record).

Javnost ga je posljednji put mogla vidjeti na televiziji još prošlog mjeseca kada se pojavio u emisiji Celebrity Botched Up Bodies u kojoj je govorio o svojoj ovisnosti o plastičnoj kirurgiji. Burns se, naime, tijekom života podvrgnuo brojnim zahvatima kojima je potpuno promijenio svoj izgled.

“Broj operacija kojima sam se podvrgnuo vjerojatno je veći od 300”, priznao je Burns u intervjuu za emisiju te dodao kako se nada da ga “kada navrši 80 i dođe u nebo ni Bog neće prepoznati”.

Pjevač se 2004. godine pojavio i u Celebrity Big Brotheru.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr