ZAHLAĐENJE ODNOSA

OTAC MEGHAN MARKLE OTVORIO DUŠU U NOVOM DOKUMENTARCU: ‘Znate li što mi je Harry rekao nakon srčanog udara?’

Markle s kćeri ne razgovara od svibnja 2018. godine, a za prekid njihova odnosa krivi Harryja

Thomas Markle, otac Meghan Markle, u novom dokumentarcu iznio je dosad nepoznate detalje iz njihova odnosa. Ispričao je, između ostalog, da je plakao dok je na televiziji gledao ceremoniju njezinog vjenčanja s Harryjem, piše Daily mail. Malo prije toga pušten je iz bolnice gdje je završio zbog srčanog udara te nije mogao biti uz nju. Meghan je do oltara otpratio princ Charles. “Moja kćer je izgledala prekrasno. Volio bih da sam mogao biti tamo s njom. Zahvalan sam što je Charles bio uz nju, ali sam plakao. Nikako ne mogu zaboraviti taj trenutak”, rekao je.

EVO KAKO ĆE IZGLEDATI ‘MIRAN’ ŽIVOT HARRYJA I MEGHAN U KANADI: Skrasili se u gradu koji zovu ‘Hollywood sjevera’

Thomas MarkleFoto: Profimedia

‘Harry je poput osjetljivog 12-godišnjaka’

Thomas s kćeri ne razgovara od svibnja 2018. godine. Smatra da je za prekid njihovog odnosa kriv Harry za kojeg tvrdi da se ponaša kao “osjetljivi 12-godišnjak”. Iako je on bio taj koji je Meghan prvotno trebao voditi do oltara, sve se izjalovilo nakon što je otkriveno da je sklopio tajni dogovor s fotografom. Naime, Markle je snimao svoje pripreme za vjenčanje, unatoč tome što je kraljevska obitelj zamolila medije da poštuju njihovu privatnost. Nedugo nakon toga završio je na operaciji, a liječnici su mu rekli da neće moći otputovati u Britaniju.

OTAC MEGHAN MARKLE POLUDIO NA PRINCA HARRYJA ZBOG JEDNE NJEGOVE IZJAVE: ‘To je bilo čisto sra*e’

Meghan MarkleFoto: Profimedia

Još nije upoznao unuka

Markle tvrdi da mu je Harry nakon svega samo hladno rekao: “da si me slušao, ovo ti se ne bi dogodilo”. “Rekao sam mu: ‘Šteta da nisam umro jer bi se onda mogli praviti da ste tužni’ i spustio sam mu slušalicu. To je bilo to”, ispričao je Markle koji nema problema s iznošenjem kraljevske intime. “Oni mi duguju. Kraljevska obitelj mi duguje, i Harry, i Meghan. Moram biti nagrađen za sve što sam prošao. Moja kćer mi je rekla da će brinuti o meni kad ostarim. Sada sam star – vrijeme je da pazi na svog taticu”, rekao je.

Markle nikad nije upoznao svog unuka Archieja, a pomirbi s Meghan više se ni ne nada. “Idući put kad će me vidjeti vjerojatno će me spuštati u zemlju”, rekao je.

Meghan Markle i princ HarryFoto: Profimedia

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr