STIŽE PRINOVA

OSTVARILA JOJ SE NAJVEĆA ŽELJA: Glumica Leona Paraminski i suprug očekuju dijete!

Glumica je prije nekoliko godina izjavila da će ona i suprug posvojiti dijete, ako joj ne uspije umjetna oplodnja. No, sada joj se ostvarila jedna od najvećih želja

Zagrebačka glumica Leona Paraminski za Gloriju je potvrdila da sa suprugom Tinom Komljenovićem očekuje dijete. Naime, Leona je otkrila da ona i suprug nisu mogli zatrudnjeti prirodnim putem pa se ona podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji.

Glumica je prije nekoliko godina izjavila da će ona i suprug posvojiti dijete, ako joj ne uspije umjetna oplodnja. No, sada joj se ostvarila jedna od najvećih želja.

LEONA PARAMINSKI O ŽIVOTU I RADU U SAD-U: ‘Ovdje ne postoje pravila kako uspjeti. Jedna prilika može potpuno promijeniti život…’

Leona i Tin su prije sedam godina preselili su se u Santa Barbaru u Kaliforniji. “Prije nisam voljela zime u Zagrebu i bile su mi koma, nisam voljela zimu jer sam ljetno dijete, ali sad ju volim. Jednostavno zato što je u Kaliforniji uvijek toplo, uvijek isto vrijeme, sunce, baš mi paše ova promjena”, rekla je 41-godišnja glumica za Večernji list.

 

Povratak na Net.hr