Ostavila ga četvrta žena, a on već šeće studenticu

Nekadašnja velika nogometna zvijezda, trener i bivši nogometaš Lothar Matthäus sada se i službeno razveo od svoje četvrte supruge, ukrajinske manekenke Liliane Chudinove, s kojom je u braku bio od prosinca 2008. godine.

arti-201012290116006Nesretni se par upoznao 2007. godine na Oktoberfestu, a Matthäus, koji će uskoro proslaviti svoj 50. rođendan, sa 23-godišnjom Lilianom nije imao djece. Iako su se nedavno pojavile glasine o pomirenju supružnika, jer su Lothar i Liliana zajedno viđeni na jednoj modnoj reviji u Parizu, čini se da je ukrajinska manekenka itekako sigurna da Lothara protjera iz svog života.

Čini se kako njega to ne dira baš previše, jer je za vrijeme božićnih blagdana utjehu pronašao u 23-godišnjoj studentici psihologije Arijadni s kojom je često viđen kako se prešetava Münchenom, pa su tako čak i za Badnjak viđeni kako večeraju u otmjenom talijanskom restoranu.

Dok je oduševljena Arijadna, koja je isto godište kao i njegova sada već bivša supruga, novinarima otvoreno priznala kako se ‘jako vole’, Matthäus je djelovao nešto suzdržanije pa je izjavio tek da je ‘zadovoljan’ i da mu ‘trenutačno dobro ide’. Što se Liliane tiče, ona je s gorčinom komentirala njihove paparazzo fotografije kojih je u tamošnjim medijima svakim danom sve više.

‘Jednom prevarant, uvijek prevarant…’, napisala je na svom službenom Facebook profilu, jasno dajući do znanja što misli o svom bivšem suprugu.

Vezani članci:

arti-201012290116006

Povratak na Net.hr