OBOJE POZITIVNI NA KORONAVIRUS

OPERA U SYDNEYJU DEZINFICIRANA ZBOG TOMA HANKSA: Ondje je u subotu pred 207 ljudi nastupila njegova supruga

Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson prve su slavne osobe pozitivne na koronavirus

Slavna operna kuća u Sydneyju u četvrtak je priopćila da je dezinficirala svoje prostorije jer je ondje u subotu nastupila holivudska producentica Rita Wilson, supruga Toma Hanksa, koji su oboje pozitivni na koronavirus. Wilson je svoj pjevački nastup održala u subotu navečer u dvorani Utzon Room, a gledalo ju je i slušalo 207 ljudi, uključujući i supružnika Toma Hanksa.

TOM HANKS I SUPRUGA IMAJU KORONAVIRUS: ‘Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove…’

Testirali se u Australiji

Dvostruki oskarovac i njegova supruga prve su globalni “selebritiji” pozitivni na virus. Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom. “Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (…) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni”, napisao je Hanks. Naveo je i da će oboje biti “testirani, promatrani i izolirani” onoliko dugo koliko bude potrebno.

Nakon saznanja da je par pozitivan na koronavirus, Opera u Sydneyu je kontaktirala zdravstvene vlasti te sponzore i osoblje koje je bilo u doticaju s njima. “Od tada smo proveli određeni broj zdravstvenih i sigurnosnih mjera, uključujući i čišćenje svih prostora jakim, bolničkim dezinfekcijskim sredstvom”, priopćeno je iz opere.

Povratak na Net.hr