AWWW

OPA, DORIS, ŠTO NAM ŽELIŠ REĆI? Pinčić zaintrigirala objavom: ‘Mogu osvojiti svijet jednom rukom dok me ti držiš za drugu’

Iako o potencijalnome novom partneru još uvijek ništa ne govori, lijepo je vidjeti da miljenica nacije i dalje vjeruje u ljubav

Odnedavno slobodna voditeljica svakom svojom objavom na društvenim mrežama oduševljava pratitelje svojim optimizmom i širokim osmijehom s kojim kroči kroz život. Lijepoj Doris Pinčić (32) nije slomila duh ni izvanbračna afera njezina bivšeg supruga Borisa Rogoznice, koji je preljub javno priznao.

Vjerni obožavatelji simpatične Zadranke s nestrpljenjem očekuju kada će ih ona razveseliti viješću da ponovno ljubi, a taj je dan možda bliži nego što mislimo. Doris je, naime, u najnovijoj objavi na Instagramu zaintrigirala statusom.

I dalje vjeruje u ljubav

“Mogu osvojiti svijet jednom rukom dok me ti držiš za drugu”, natpis je na jednome zidu, koji je voditeljica uslikala i podijelila na svojemu storyju. Tu je rečenicu i sama prepisala te dodala kako joj je to popravilo dan.

Instagram

DORIS PINČIĆ VOZILA MOPED U ČIPKASTOJ MINI HALJINICI: Fanovi joj nemilice laskaju

Iako o potencijalnome novom partneru još uvijek ništa ne govori, lijepo je vidjeti da miljenica nacije, kako su je jednom prilikom nazvali stručnjaci prilikom analize njezine popularnosti među Hrvatima, i dalje vjeruje u ljubav.

View this post on Instagram

Zagrli me tilon, pokri' me blizinom Pusti neka mrakom lete misli naše I zatvori oči, a ja ću te slidit Di god budeš tila, dok god mogu živit Ostanimo tako dok se sve okriće Dok cili svit trče ništa to ne vridi Zar još ne znaš da se samo srcem dobro vidi I dok ritki znaju drugi bit će slipi Ostani još danas, ostani još malo, ostani zauvik čime da te čuvan Da dodirom ti kažem sve što ne znam reći Pa kad se ugasin i prid njega stanen Mogu mirno reći… Da vridilo je Da vridilo je Ostanimo tako dok se sve okriće Dok cili svit trče ništa to ne vridi Zar još ne znaš da se samo srcem dobro vidi I dok ritki znaju drugi bit će slipi ❤️ #VridiloJe #Oliver #birthday #JošJedanKrug #IdemoDalje #CarpeDiem #LoveToLive #LiveToLove

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Još stihova o ljubavi…

Nije ovo prvi put da omiljena voditeljica suptilno progovara o ljubavi u svojim objavama. Tako je nedavno objavila fotografiju s otočića Rave u Zadarskoj županiji, uz koju je napisala poznate stihove pjevača Harija Rončevića.

“Kad bi se moga rodit na bilo kojem mistu, opet bi bira tebe i ovu ljubav istu”, poručila je tada Doris Pinčić.

Povratak na Net.hr