LJUBAVNI BRODOLOM

ONA SE NAVODNO ISELILA IZ KUĆE: Odzvonilo braku Zorana i Ane Mamić?

Iako Zoran i Ana Mamić nisu podnijeli zahtjev za razvod braka na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu, ona je, navodno, u kontaktu s odvjetnikom oko brakorazvodne parnice.

Riječka ekonomistica Ana Mamić navodno se iselila iz kuće u kojoj je sa suprugom Zoranom Mamićem živjela na zagrebačkim Šestinama. Bivši Dinamov trener je u Saudijskoj Arabiji gdje trenira klub Al-Nassar.

NIJE TO OČEKIVALA: Vanja Mamić s kobile Zasje pala na prepone

Ana mu je druga supruga

Ana i Zoran u braku su dvije godine, a vjenčali su se u Zagrebu. Na svadbi su im bili Zdravko i Mario Mamić, Joško Jeličić, Nikky Vuksan i Anica Kovač, koja je na proslavu stigla držeći pod rukom Zoranovu i Zdravkovu majku Luciju. Zaručnički prsten optočen briljantima Ana je počela nositi krajem 2012. godine, piše 24 sata.

pxl_140614_7957198

U dobrim odnosima s bivšom

Zoran i Vanja Mamić razveli su se 2010. godine nakon 19 godina braka. Imaju dvoje djece – 23-godišnju Ninu i 19-godišnjeg Brunu. Zoran se hvalio u društvu da je njegova Ana izvrsna domaćica te da zna kako će jednog dana biti i dobra majka s obzirom na to s kolikom se pažnjom brine o njihovim psima.

‘Sreća otišla u podrum’

“Bio sam godinama jako sretan, a onda je sreća otišla malo u podrum. Sad se diže uzlaznom linijom. Kao i sve u životu”, rekao je Zoran nakon rastave od Vanje. Poslije toga su ga počeli viđati kako izlazi s Anom Šikić u mondena zagrebačka okupljališta.

NE MOŽE BEZ DINAMA: Zoran Mamić u pratnji brata Zdravka došao na premijeru novog trenera

“Rastava od supruge Vanje bila mi je najbolniji i najteži trenutak u životu”, rekao je tad Zoran.

Vanja se nakon rastave od Zorana nije udavala. Nakon raspada braka započela je vezu s deset godina mlađim dubrovačkim poduzetnikom Stijepom Pepom Carem.

pxl_120817_363

Povratak na Net.hr