SJEĆANJE NA DJETINJSTVO

OLIVERA BALAŠEVIĆ: ‘Moje djetinjstvo je jedno od onih varljivih bajki. Siromašnu djecu, srećom, žale svi osim siromašne djece’

Olivera je istaknula kako je shvatila da je ponekad mnogo teže izaći na kraj s izobiljem, nego s oskudicom

Olivera Balašević (61) vratila se je svom poslu pedeset dana nakon smrti supruga Đorđa. Na svom je Instagramu priopćila da je na svom YouTube kanalu objavila crtani film “Čađava bajka”.

PREMJEŠTEN GROB ĐORĐA BALAŠEVIĆA: Na novom spomeniku ispisani su znakoviti stihovi njegove pjesme

Taj je projekt realizirala nakon njene knjige “Planeta Dvorište” u kojoj je pisala o svom životu. Olivera se u objavi prisjetila svog djetinjstva koje je ujedno ovjekovječila u knjizi.

“Da ne bude zabune, moje djetinjstvo je od onih varljivih bajki, koje su tužne kad se pričaju, a sretne kad se žive. Siromašnu djecu, svom srećom, žale svi osim siromašne djece. Mislim da je moje najveće bogatstvo bilo to što tad nisam ni pomišljala na siromaštvo, a ni kasnije ga nikad nisam vidjela kao neko veliko zlo.

OLIVERA BALAŠEVIĆ SE OGLASILA NA INSTAGRAMU PRVI PUT NAKON ĐOLETOVE SMRTI: ‘Ono što je daleko svakog dana se čini još daljim’

Naprotiv, upoznavši i najudaljenije planete sazviježđa, počevši od djece uz koju sam učila škole, pa sve do djece koje sam u školi podučavala, shvatila sam da je ponekad mnogo teže izaći na kraj s izobiljem, nego s oskudicom”, napisala je Olivera u opisu objave.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr