PJEVAČICA ELEMENTALA

OGLASILA SE MIRELA PRISELAC REMI: ‘Mog života koji je trajao do veljače 2020. više nema. Moj posao više ne postoji…’

‘Imala bih 200 razloga da vam kažem – ‘kvragu i korona, idemo svirati, što nas briga’. Ali vam kažem: čuvajte sebe i druge, nosite maske i držite razdaljinu’, poručila je pjevačica

Mirela Priselac Remi na Facebooku se osvrnula na vijest o teškom stanju u KB Dubravi. Društvenim mrežama počeo se širiti status o lošim uvjetima u bolnici, a cijelu situaciju komentirala je i pjevačica Elementala.

“Nitko od mene tužniji što nema okupljanja i svirki… Za razliku od vas koji radite od doma ili skraćeno, moj život i životi mojih kolega promijenili su se 100%. Naprosto, mog života koji je trajao do veljače 2020. više nema. Mog posla nema. Ne postoji”, započela je.

“Imala bih 200 razloga da vam kažem – ‘kvragu i korona, idemo svirati, što nas briga’. Ali vam kažem: čuvajte sebe i druge, nosite maske i držite razdaljinu. Kad čitam ovakve članke, mislim na mog tatu i mamu koji su 60+. I nema te svirke i druženja koji su mi važniji od njih.

Ne tražim od vas da budete solidarni s nepoznatim ljudima – nisu svi među nama solidarni. Evo, tražim od vas da budete sebični. Sačuvajte SVOJE roditelje, tetku i tetka, ujnu, baku, dedu… Krenite od sebe. Sebično čuvajte one koje volite. Navucite tu masku skroz preko nosa, za Boga miloga”, poručila je Remi.

Povratak na Net.hr