Odvela novog dečka na luksuzno krstarenje

Zvijezda je na romantično putovanje povela i svoje trogodišnje blizance Maxa i Emmu, koji su, navodno, totalno ludi za Casperom. To pak izbezumljuje njihova oca Marca Anthonyja, koji će, šuška se, tražiti skrbništvo nad djecom.

Prošle je godine u ljubavi doživjela razočaranje, ali sudeći prema početku nove, Jennifer Lopez (42) uživat će u svakom trenutku. Ništa lošije neće biti ni njenom dečku Casperu Smartu (24), kojega je pjevačica za novogodišnje praznike odvela na krstarenje luksuznom jahtom.

Par se na Silvestrovo usidrio u Miamiju, a idilu im nisu pokvarili ni paparazzi koji su ih fotografirali s obale. Neometano su razmjenjivali poljupce i dodire, uživali u skupim delicijama te opušteno čavrljali.

Jennifer je na romantično putovanje povela i svoje trogodišnje blizance Maxa i Emmu, koji su, navodno, totalno ludi za Casperom. To pak izbezumljuje njihova oca Marca Anthonyja, koji će, šuška se, tražiti skrbništvo nad djecom.

S druge strane, J.Lo se sve češće suočava s komentarima zbog razlike od 18 godina između nje i mišićavog plesača. Mediji pišu da je poludjela kad je zaposlenik u McDonald’su mislio da je Casperova mama. Na pitanje želi li platiti odvojeno od majke, latinodiva je uzviknula: ‘Ja sam njegova djevojka!’, te je zgrabila dečka za ruku i izjurila van.

Povratak na Net.hr