PIPPA U PROBLEMIMA

ODBILA SESTRINU ŽELJU: Kate Middleton ne želi biti kuma ni djeveruša vlastitoj sestri

Pippa Middleton našla se u problemima jer njezina sestra Kate ne želi biti njezina vjenčana kuma, a ni djeveruša.

Svi se sjećaju kako je Pippa Middleton “ukrala show” svojoj sestri Kate Middleton na njezinom vjenčanju s princem Williamom. Naime, Pippa je tada plijenila pažnju u uskoj haljini i tada su svi primijetili njezinu čvrstu guzu.

KATE MIDDLETON OPET TRUDNA? Ali Sestra Pippa nije sretna zbog vijesti o prinovi

Pa, iako je Kate sada dobila priliku za “osvetu”, ona je odbila sestrinu ponudu za njezino vjenačnje. Naime, kako piše Daily Mail, Kate je odbila biti djeveruša ili kuma na vjenčanju njezine sestre, koja će se udati za Jamesa Matthewsa 2017. godine.

“Kate će zasjeniti sestru. To je složena situacija za Pippu. Ona bi željela da je njezina sestra uz nju jer njoj najviše vjeruje. Ali ako je sestra buduća kraljica, postoji velika šansa da će ona zasjeniti mladenku i oteti svu pozornost. Zato Kate želi biti u pozadini svega toga što je više moguće”, tvrdi izvor.

Pippa bi željela da joj Kate bude kuma jer su djeveruše uglavnom neudane članice obitelji. Jedini mogući zadatak za Kate na Pippinom vjenčanju jest odraditi čitanje, dužnost koju je na kraljevskom vjenčanju obavio Katein brat James.

Povratak na Net.hr