Jednom mu je već uspjelo

ODBACIT ĆE OPTUŽBE? Cosbyju bivši tužitelj obećao imunitet, mogao bi se izvući

Bivši okružni tužitelj obećao je Cosbyju 2005. godine da se njegov privatni e-mail neće koristiti kao dokaz na sudu. U njemu je Cosby priznao da je drogirao Andreu Constand.

Odvjetnici Billa Cosbyja i bivši okružni tužitelj Bruce Castor 2005. godine su se dogovorili da se protiv optuženog komičara ne koristi privatni e-mail u kojem priznaje da je drogirao žene, uključujući i Andreu Constand, ali s njihovim pristankom.

POSTOJI TAJNA SNIMKA: Bill Cosby ipak ide u zatvor zbog zlostavljanja?

Zbog tog dogovora, e-mail se ne može koristiti kao ključni dokaz tijekom novog suđenja protiv Cosbyja, koje je pokrenuto tužbom prošlog prosinca.

IZVUKAO SE: Billa Cosbyja neće krivično goniti zbog seksualnog zlostavljanja

Cosby je u e-mailu priznao da je Andrei dao tablete i vino, no da je ona na to pristala. Rekao je da je drugim ženama davao novac kako ga ne bi javno optužile, piše CNN, koji je došao i do sadržaja spomenutog e-maila.

andrea-constand

Andrea Constand podigla je privatnu tužbu protiv glumca 2005. godine, tvrdeći da ju je drogirao i silovao. Sud je tada odbacio optužbe zbog nedostatka dokaza.

“ANDREA JE PRISTALA NA SEKS”: Camille Cosby ne želi svjedočiti protiv supruga

Sadašnji okružni odvjetnik Kevin Steele kaže kako ne postoji pisani dokaz dogovora između Castora i Cosbyjevih odvjetnika koji tvrde kako komičar zbog dogovora ima imunitet te zahtijevaju odbacivanje svih optužbi.

UHIĆEN BILL COSBY: Odmah platio jamčevinu u iznosu od milijun dolara

Više od 50 žena optužilo ga je da ih je Cosby drogirao te zatim seksualno zlostavljao.

 

CNN/Hot.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr