banner

NOGOMETNA LEGENDA

OD MARADONE SE OPROSTILA I NJEGOVA KĆI: ‘Izdržat ću ovdje, ali bez onog dijela srca koji si uzeo sa sobom. Samo te jedno molim…’

Maradonina kći Dalma na Instagramu je objavila emotivan tekst

Legendarni Diego Maradona preminuo je prije tri dana od posljedica srčanog udara, a vijest o njegovoj smrti pogodila je nogometni svijet. Milijuni ožalošćenih obožavatelja opraštaju se ovih dana od argentinskog nogometaša na društvenim mrežama. Nakon posljednjeg ispraćaja u Buenos Airesu, oglasila se i njegova kći Dalma.

“Uvijek sam se bojala svoje smrti, ali sada više ne, jer znam da će to biti trenutak kada ću te ponovno vidjeti i zagrliti. Već mi nedostaješ, tata. Izdržat ću ovdje, ali bez onog dijela srca koji si uzeo sa sobom. Cijeli život ću te voljeti i braniti jer sam zahvalna na našem zajedničkom životu. Uništena sam, ali ću napredovati. Čekaj me tamo”, započela je u opisu fotografije na kojoj kao djevojčica pozira s ocem.

Otkrila je i da će joj biti iznimno teško kada njena kći Roma bude htjela pozvati djeda na videopoziv.

“Umrijet ću, ali budi siguran da ću joj reći tko si bio i tko ćeš biti zauvijek. Imali ste poseban odnos, sigurna sam da te već voli, nije trebalo puno. Život je kratak pa se vidimo uskoro! Donijet ću ti tratinčice da ukrasiš sve što želiš. Samo te jedno molim, pogledaj me ponovno s onom ljubavlju kako ti znaš. Volim te beskrajno”, poručila je.

Povratak na Net.hr