POSJET TEKSASU

‘PA NIJE TJEDAN MODE U MILANU’: Melaniju prvo razapeli zbog visokih peta, pogledajte u čemu je onda stigla na mjesto katastrofe

Američki i svjetski mediji u posljednja su se 24 sata raspisali o dva neprikladna outfita američke prve dame u samo nekoliko sati.

Bijelu kuću je napustila u salonkama s vrtoglavo visokim potpeticama, što je naišlo na kritike i podsmijeh korisnika društvenih mreža s obzirom na to da je Melania Trump sa suprugom krenula u obilazak područja Teksasa pogođenih katastrofalnim poplavama, a po izlasku iz zrakoplova u Corpus Christiju potpetice je zamijenila tenisicama, jednako neprikladnima zbog bijele boje.

Press služba Melanije Trump je, u povodu optužbi i neukusnih komentara na račun prve dame, priopćila da su oni “tužni”, s obzirom na to da su se pojavili u trenutku kada je Teksas pogođen katastrofalnim poplavama.

“Tužno je to što se u ovom trenutku Teksas bori s katastrofalnim poplavama, a javnost se bavi njezinim cipelama”, izjavila je šefica Melanijina Odjela za komunikaciju Stephanie Grisham.

MELANIJA ŠOKIRALA MODNIM ODABIROM: Bijesni Amerikanci je uspoređuju s Marijom Antoanetom

Prva dama je u Air Force one ujutro ušla u cipelama s visokim potpeticama, nakon čega su se na društvenim mrežama pojavili brojni komentari.

“Melania nalikuje na Barbie Alert Floods. Louboutinke sigurno nisu nepromočive, djevojke”, našalila se Maria del Russo, govoreći o luksuznom brendu cipela.

“Pomoć na putu, Teksas! Ne brinite, Melania nosi posebne visoke potpetice za oluju”, tvitao je producent i glumac Brad Wollack, dok je J. D. Altman napisao da bi “netko trebao reći Melaniji da bi te potpetice trebale biti malo više za ovu poplavu.”

Glumica Jessica Kirson joj je čestitala: “Izvrsna ideja @FLOTUS. Možete kupiti smeće svojim potpeticama”. Druga tviterica je poručila: “Melania, pa nije Tjedan mode u Milanu”.

Povratak na Net.hr