Na Facebooku

OBOŽAVATELJICA ZAHVALILA ADELE: “Hvala ti što si mi pomogla riješiti se lažljivog ser**e od zaručnika!”

Na Facebook stranici popularne Adele jedna je obožavateljica ostavila emotivnu poruku zahvale, koja je u kratkom roku sakupila više od 60 tisuća lajkova.

Irkinja Stephanie Pope pjevačici je zahvalila što su joj njene pjesme pomogle u rješavanju osjećaja prema “dvoličnom, lažljivom seronji od zaručnika”.

Na početku Stephanie opisuje kako je, dva tjedna uoči Adeleinog kultnog nastupa na Brit Awardsima 2011. godine, prekinula sa zaručnikom koji ju je varao, ali nastavili su dijeliti krov nad glavom. Jedne je večeri s prijateljicama izašla “utopiti tugu”, a kada se vratila kući, dogodio se prijelomi trenutak.

DOSTA VAM JE ADELE I NJENOG HITA? Ova verzija pjesme “Hello” je ono što vam treba

“Došla sam kući totalno naroljana, u mojoj crnoj haljini, crnim čarapama i crnim štiklama, ušla sam u moj lijepi hodnik skroz nesvjesna psećeg govna koje mi se zalijepilo za cipele. Dovukla sam se do kuhinjske kante za smeće gdje sam izrigala dušu i pritom zaprljala gaće, a zatim sam otišla u dnevnu sobu i stisnula ‘play’ na snimku tvoje izvedbe “Someone like you”. Umislila sam si da sam ti i pjevala sam na sav glas seronji koji me upravo gledao s gađenjem. Zatvorio mi vrata pred nosom i vratio se na spavanje, ali me nije bilo briga! Bila sam bijesna, bila sam žena, s emocijama i srcem i zaslužila sam bolje od njega”, napisala je obožavateljica i dodala da se u tim trenucima poistovjetila s Adele.

ADELE JE OSVOJILA ŽIVOTINJSKO CARSTVO: Ovaj talentirani pas zna otpjevati Hello

“Stajala sam tamo s psećim govnom na cipelama, rigotinom na haljini i popišanim gaćama, s baš nikakvim samopoštovanjem i bez ideje što ću dalje. A onda sam na trenutak postala ti! Čini se da je to bilo prije sto godina, ali željela sam da znaš što se dogodilo. U međuvremenu sam se riješila seronje od bivšeg zaručnika, totalno sam izliječena i preporođena zahvaljujući čovjeku mojih snova, mojem najboljem prijatelju a sada i mojem suprugu. Hvala ti što si mi pomogla proći kroz sve to”, zaključila je Stephanie.

 

Daily Mail/Hot.hr

Povratak na Net.hr