UZBURKALA JAVNOST

O MELANIJI PIŠE CIJELI SVIJET: Na Trumpov govor je došla kao nijedna prva dama dosad, a sve je šokirala i svojom odjećom

Prva dama je prekršila tradiciju kada je na suprugov govor na Capitol Hillu otišla posebnim automobilom. Veliku pozornost privukla je i svojom odjevnom kombinacijom, koja je mnoge podsjetila na Trumpovu suparnicu tijekom predsjedničkih izbora.

Melania Trump dočekana je s ovacijama kada je sinoć došla na predsjednički govor svog supruga Donalda Trumpa o stanju nacije u Capitol Hillu. No, mnoge je iznenadilo to što je stigla odvojeno od supruga te tako prekršila dugogodišnju tradiciju. Iako mnogi šuškaju da je taj potez uzrokovan skandalom oko Donaldovog navodnog preljuba, iz Bijele kuće tvrde da je Melania odlučila odlučila voziti se s gostima kako bi s njima provela što više vremena.

https://www.instagram.com/p/Bem5Q24BGF1/?tagged=melaniatrump

Osim neobičnim dolaskom, Melania je iznenadila i odjevnom kombinacijom. Došla je u bijelom, kao sufražetkinja. Prva dama (47) je nosila Diorovo odijelo i Dolce & Gabbana bluzu koje je kombinirala s nude Louboutinovim štiklama. Mnogi su primijetili nevjerojatnu sličnost njezine kombinacije s onom koju je nosila Trumpova demokratska suparnica na predsjedničkim izborima, Hillary Clinton, veći dio svoje kampanje, pa čak i na Trumpovu inauguraciju.

Došla je minutu prije početka govora

Melania se na govoru smjestila samo minutu prije nego je Trump započeo s govorom. Sjela je između dvojice od ukupno 15 svojih gostiju: policajcem Ryanom Holetsom te 12-godišnjim dječakom Prestonom Sharpom koji su bili dio “časne skupine heroja i preživjelih”. Holets je usvojio dijete majke koja je ovisnica o drogama, a Sharp je organizirao polaganje 40.000 zastava i cvijeća na grobove vojnika.

Prva dama nije viđena s predsjednikom od 15. siječnja. Razlog tome je navodno Melanijin bijes zbog glasina da je njezin suprug platio pornozvijezdi Stormy Daniels za šutnju nakon što je navodno imao aferu s njom, 2006. godine, nedugo nakon što je Melania rodila sina Barrona. Prva dama je već odustala od puta u Švicarsku sa suprugom te se rijetko javlja na društveniim mrežama.

U Bijelu kuću su se Melania i Donald vratili zajedno, u službenoj limuzini.

https://www.instagram.com/p/BemvJoxlq3M/?tagged=melaniatrump

Povratak na Net.hr