TEŠKI TRENUCI

O KANYEOVOM MAHNITANJU NAPOKON SE OGLASILA I KIM: ‘Bespomoćni smo, stanje mu se pogoršalo u izolaciji…’

U poduljem obraćanju na Instagramu prvi je put otvoreno progovorila o zdravlju svojega supruga

Obožavatelji jednoga od najmočnijih parova u svijetu showbiza uznemireni su nakon što je Kanye West objavio pa uklonio skandalozan tvit u kojemu je priznao da se pokušava razvesti od svoje supruge zbog sumnje da mu je bila nevjerna.

Kim Kardashian nije odgovarala na silna novinarska pitanja, ali je sada, pod pritiskom javnosti, napokon otvoreno progovorila o svojemu braku i zdravstvenome stanju kontroverznoga repera, koji, uzgred budi rečeno, cilja na mjesto predsjednika SAD-a.

REPER ŽELI U BIJELU KUĆU, SUPROTSTAVIT ĆE SE TRUMPU I BIDENU: Kanye West najavio kandidaturu za američkog predsjednika

View this post on Instagram

If only I had a bright blue color on I would be the Armenian Flag 🇦🇲 For those of you that may not be aware of what is happening in Armenia right now I would like to share so you can all help! Despite an ongoing global pandemic, Azerbaijan has violated the UN’s appeal for global ceasefire by unprovoked attacks against the Republic of Armenia. Civilian structures in Armenia have been targeted, and Azerbaijan has now threatened to bomb the nuclear power plant in Armenia. In the meantime, congressional amendments to the National Defense Authorization Act will be voted on next week to ensure that the US does not enable Azerbaijan with military aid that would be used against Armenia and Artsakh. The international community needs to pay attention and intervene now with such political and diplomatic measures to prevent unnecessary escalation and the loss of human life. I stand with my fellow Armenians and pray for those that are involved in recent tensions on the border of the country. I urge for a peaceful resolution for these unprovoked attacks during this already very difficult pandemic. Please call on your Senators and Representatives to #SupportArmenia

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Genijalna, ali komplicirana osoba

“Oni koji razumiju mentalne bolesti ili kompulzivno ponašanje znaju da je obitelj bespomoćna, osim ako je riječ o maloljetniku. Znam da je Kanye predmet kritika jer je javna osoba, a njegovi postupci izazivaju snažne emocije i razmišljanja”, započela je Kim svoje obraćanje na društvenim mrežama.

Instagram

“On je genijalna, ali komplicirana osoba koja, uz pritisak da bude tamnoputi umjetnik, osjeća bol zbog gubitka majke te se mora nositi s pritiskom izolacije, koja je pojačala njegov bipolarni poremećaj. Oni koji su bliski s njime poznaju njegovu dušu i shvaćaju da se njegove riječi ponekad ne poklapaju s njegovim namjerama”, napisala je u nastavku.

View this post on Instagram

There’s always a reason to smile 😊 #kanyewest

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

“Mnogi od vas znaju da Kanye ima bipolarni poremećaj. Svi koji se bore s time ili imaju blisku osobu koja se bori, znaju koliko je to nevjerojatno komplicirano i bolno. Nikad nisam javno govorila o tome kako to utječe na nas jer želim zaštititi našu djecu i Kanyeovo pravo na privatnost kada je riječ o njegovu zdravlju. Danas osjećam da moram komentirati jer postoje stigma i nerazumijevanje za mentalne bolesti”, objasnila je Kim.

KANYE WEST SLUŽBENO JE POSTAO MILIJARDER: Drugi je reper u povijesti koji se našao na Forbesovoj listi

Instagram

Zamolila medije za razumijevanje

Reality zvijezda i najpoznatija svjetska starleta istaknula je da svaka bolesna osoba mora potražiti pomoć sama te da obitelj i prijatelji to ne mogu učiniti umjesto nje.

View this post on Instagram

Happy Birthday to my King

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

“Život s bipolarnim poremećajem ne umanjuje njegove snove i kreativnost, bez obzira na to kako se velikima i neuhvatljivima činili drugima. To je dio njegove genijalnosti kojoj smo svjedočili, brojni njegovi snovi su se ostvarili”, zaključila je Kardashianka i zamolila medije da poštuju njihovu privatnost te pokažu suosećanje u ovim teškim trenucima za cijelu obitelj.

Instagram

Povratak na Net.hr