O čemu se to Fani Stipković srami pričati?

Osim što se novinarka Red Carpeta, zanosna plavuša Fani Stipković sprema u pohode na luksuzne vile po Jadranu, odlučila je progovoriti i o nekim svojim strahovima.

Fani Stipković će obilaziti najluksuznije vile na Jadranu i razgovarati sa zvijezdama u sklopu nove rubrike koja je zamišljena kao reality te davati svoje recenzije.

Ali zanosna je plavuša odlučila progovoriti o svojim strahovima. “Jako se bojim zmija i moram priznati da su mi zmije u vrhu najvećih fobija. Bojim se morskih pasa, ne volim kada netko hoda iza mene… to mi isto izaziva strah, ali zapravo se najviše bojim nekih paranormalnih pojava. Malo me i sram pričati o tome jer zapravo imam puno strahova” priznala je Fani.

“Recimo, prije se nikada nisam bojala vožnje avionom, a danas što više letim moji su strahovi sve veći. Na najmanji zvuk ili turbulenciju mene oblije znoj i srce mi ubrzano kuca” nadodala je.

Između ostalog novinarka je otkrila i da želi biti što bolji čovjek, želi smanjiti svoj ego i želi poticati ljude da budu što bolji jedni prema drugima.

Iako Fani puno radi, ovo se ljeto namjerava malo i odmarati. Prvi dio godišnjeg odmora provest će u Los Angelesu kod svojih prijatelja. Jedan dio provest će u Španjolskoj, a onaj najdraži u Veloj Luci s obitelji. “No, ja sam ovisna o radu tako da uvijek, i za vrijeme godišnjeg, radim i hranim kreativnost” objasnila je.

Prethodni članci:

arti-201006280126006
arti-201006230234006
arti-201006090535006
arti-201005040365006

Povratak na Net.hr