NICOLE POTURALSKI

NOVU DJEVOJKU BRADA PITTA PITALI ZAŠTO MRZI ANGELINU JOLIE: Njen odgovor bio je vrlo kratak

Nicole i Brad navodno su se upoznali u jednom berlinskom restoranu koji je u vlasništvu njezina 41 godinu starijeg supruga Rolanda Maryja s kojim je u otvorenom braku

Prema pisanju stranih medija, Angelina Jolie pobjesnila je kad je saznala da je Brad Pitt svoju novu djevojku, 29 godina mlađu manekenku Nicole Poturalski, odveo u dvorac u južnoj Francuskoj u kojemu su se on i Angelina vjenčali. Nicole je na Instagramu objavila fotografiju uz koju je napisala poruku za koju su mnogi uvjereni da je upućena Angelini. “Sretni ljudi ne mrze”, stoji u opisu fotografije.

BRAD PITT I ANGELINA JOLIE PONOVNO NA RATNOJ NOZI: Prekinuli obiteljsku terapiju, propada li dogovor oko skrbništva nad djecom?

View this post on Instagram

Happy people dont hate 🧡🧡🧡

A post shared by Nico (@nico.potur) on

‘Ne mrzim nikoga’

“Pa zašto onda ti i Brad mrzite Angelinu? Prakticiraj ono što propovijedaš”, napisala joj je jedna pratiteljica. “Ne mrzim nikoga”, kratko joj je odgovorila Nicole.

Nicole i Brad navodno su se upoznali u jednom berlinskom restoranu koji je u vlasništvu njezina 41 godinu starijeg supruga Rolanda Maryja s kojim je u otvorenom braku. Njemu, naime, ne smeta što se Nicole viđa s Bradom. “Nije zainteresiran za negativnost i ljubomoru”, rekao je jedan njegov prijatelj za strane medije.

BRAD PITT JE SVOJU NOVU CURU UPOZNAO U RESTORANU NJEZINOG SUPRUGA: Mlađahna Nicole ima otvoreni brak s 41 godinu starijim

View this post on Instagram

See you later 🐊

A post shared by Nico (@nico.potur) on

View this post on Instagram

Catching vibes… 🤍

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr