‘Ne znam kako je ostao živ, nisam ga prepoznala od količine krvi’

Nakon nesreće, koju je George Michael (49) nedavno doživio prilikom ispadanja iz automobila na autocesti u Velikoj Britaniji, o nesretnom događaju je progovorila Katherine Fox, žena koja se našla na mjestu nesreće te pokušala pomoći.

Jedna od očevidaca nesreće, Katherine Fox, tvrdi da uopće ne zna kako je George Michael ostao živ. Katherine Fox je naglo skrenula automobilom kako bi izbjegla da ne udari Georgea Michaela koji je bio putnik u srebrnom Range Roveru te ispao iz njega za vrijeme vožnje dok je pokušavao zatvoriti vrata automobila koja nisu bila dobro zatvorena.

‘Iskreno, ne znam kako je ostao živ. Imao je gadnu porezotinu na licu i bio je prekriven krvlju. Bio je u šoku, disao je i bio je pri svijesti, ali je bio prestravljen. Toliko je krvi bilo na njegovom licu da ga nisam prepoznala’, ispričala je Katherine Fox.

‘Krvi je bilo posvuda, a on je ležao na cesti. Mislila sam da je netko pretrčao preko ceste pa ga je udario automobil. Netko je rekao da je otvorio vrata automobila kako bi ih opet zatvorio jer nisu bila dobro zatvorena. U tom je pokušaju ispao iz automobila’, nadodala je.

‘George ništa nije govorio, bio je u šoku’, kaže Katherine.

George Michael je nakon nesreće prevezen helikopterom u bolnicu, a njegov je glasnogovornik pet dana nakon nesreće rekao da se pjevač dobro oporavlja.

Ovo nije prvi put da je pjevač imao nesreću s automobilom. 2010. godine skrivio je nesreću pod utjecajem opijata kad se vozeći Range Rover zaletio u izlog dućana u Londonu. Zbog toga je bio u zatvoru osam tjedana i oduzeta mu je vozačka dozvola na pet godina.

Prije toga je skrivio nesreću 2006. godine te 2004. godine, a priznao je tada i da je katastrofalan vozač.

Povratak na Net.hr