VRATILA SE U SAD

NOVI DETALJI PLJAČKE: Kim Kardashian su polugolu izvukli iz kreveta i svezali, bojala se da će je silovati

Nakon što su Kim Kardashian opljačkali pod prijetnjom pištolja u Parizu u ponedjeljak, u javnost neprestano izlaze novi detalji.

Kim Kardashian je napustila Pariz nakon što su je petorica maskiranih pljačkaša napala u unajmljenom pariškom apartmanu. Nakon što se malo umirila, u javnost su izašli novi detalji.

NOVI DETALJI NAPADA NA KIM KARDASHIAN: Opljačkala ju zloglasna balkanska banda Pink Panther?

Slavna starleta se bojala da će je muškarci maskirani u policajce silovati i ubiti, piše TMZ.

PRISLONILI JOJ PIŠTOLJ NA GLAVU: Kim preklinjala lopove da je ne ubiju: ‘Imam dvoje male djece’

Hair flip & eye roll at the same damn time!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim je spavala samo u kućnom ogrtaču kada je čula da provalnici stupaju po stubama. Pošla je nazvati svog zaštitara, no u pola broja su joj pljačkaši uzeli mobitel iz ruku. U međuvremenu, njezina prijateljica Simone Harouche, koja je čula da se nešto događa, se na donjem katu apartmana zatvorila u kupaonicu i nazvala Kiminog privatnog zaštitara Pascala Duviera, koji je pratio njene sestre Kourtney i Kendall u obližnji noćni klub.

Step up in this bitch like!!!!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Za to je vrijeme Kim plačući molila za život, vrišteći da ima dvoje male djece. Kriminalci su je zatim svezali i ostavili je u kadi dok nisu pokupili sav nakit i pobjegli unajmljenim biciklima.

Reality zvijezda je policiji kasnije ispričala da nije razumjela što su provalnici govorili jer su govorili na francuskom, no ponavljali su ‘prsten, prsten’ pa je shvatila da žele znati gdje je prsten vrijedan oko četiri milijuna eura koji joj je poklonio suprug Kanye West.

This guy is always in my shot!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pljačkaši su odnijeli i kutiju s nakitom u vrijednosti od pet milijuna eura te dva mobitela s povjerljivim informacijama, porukama i fotografijama.

Nakon što ju je policija ispitala o pljački, Kardashian je napustila Francusku gdje je boravila s majkom Kris Jenner i sestrom zbog tjedna mode u Parizu i vratila se u New York.

Povratak na Net.hr