IMA SE, MOŽE SE

LOVA PADA S NEBA KADA SE UDAJE TAJKUNOVA NEĆAKINJA: Ovakav miraz se ne viđa, a mladoženje uopće nije bio na svadbi

Možda najzanimljiviji detalj vezan uz svadbu je taj da je Ajna sa sobom ponijela i 32 dizajnerska kofera, čija se ukupna cijena procjenjuje na oko 2,1 milijuna kuna – u kojima se nalazio njezin miraz

U Rusiji se zaista viđaju pravi derneci pogotovo kada je u pitanju svadba i to ona od nećakinje kontroverznog čečenskog tajkuna Umara Džabrailova.

Mlada Ajna Džabrailova ima tek 22 godine, a već se udala za naftnog menadžera Hajdara Šeripova na tradicionalnoj čečenskoj svadbi.

‘TAJKUNI BEZ UKUSA’: Kineski par organizirao raskošnu svadbu ‘tešku’ tri milijuna kuna

Svadba je trajala puna dva dana, a na njoj je bilo čak 600 uzvanika, dok je mladoženja većim dijelom bio odsutan, baš kako čečenski običaji nalažu, piše Daily Mail.

Miraz

Možda najzanimljiviji detalj vezan uz svadbu je taj da je Ajna sa sobom ponijela i 32 dizajnerska kofera, čija se ukupna cijena procjenjuje na oko 2,1 milijuna kuna – u kojima se nalazio njezin miraz.

Sadržaj kofera ostao je nepoznat, a mlada je nosila dvije dizajnerske vjenčanice čija je vrijednost nešto više od tri milijuna kuna.

UDALA SE RAZMAŽENA KĆI TAJKUNA: Na hranu potrošila gotovo 3 milijuna kuna, a de Nira zamijenila za konobara pa mu izdala naredbu

Alkohol je bio strogo zabranjen, a mladenka je morala cijelu večer stajati na nogama družeći se s gostima.

https://www.instagram.com/p/BqAWmWvjZvn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Povratak na Net.hr