(PRE)VRUĆI OUTFIT

NOSI LI SEKSI MANEKENKA GAĆICE? Posljednjom je objavom Emily Ratajkowski izazvala buru reakcija. Što vi mislite?

Svjetski poznata manekenka objavila je fotografiju na kojoj sjedi zavaljena u fotelju u uskoj bijeloj haljinici s prorezom do bokova. Podigla je jednu nogu kako bi se pohvalila čizmama, no je li pokazala previše?

Seksi Emily Ratajkowski poznata je po svojim bujnim grudima, kakve u modnom svijetu nisu svakodnevna pojava. Ipak, ovoga puta je njezino poprsje, vjerovali ili ne, ostalo u drugom planu. Naime, manekenka i glumica pozirala je u haljini čiji prorez seže skroz do boka.

EMILY RATAJKOWSKI PROŠETALA U HALJINI BEZ DONJEG RUBLJA: Bujna ljepotica ne voli nepotrebne crte i špagice

Zavaljena u naslonjač, Emily je podigla nogu kako bi pokazala smeđe kaubojske čizme koje nudi kao nagradu, a taj je prizor zagolicao maštu njezinih obožavatelja jer se nitko ne bi okladio da ispod haljine nosi gaćice. Procijenite sami!

“Zadrži čizme, ja bih radije uzeo ono što je u njima”, “Oženio bih se tobom, mazio bih te i pazio da se osjećaš kao princeza. Ti si san”, “Vau, sviđa mi se što vidim”, “Previše se igraš mojim osjećajima”, “Hej, sviđa mi se ova poza! Čizme, naravno, hahaha”, pisali su joj u komentarima muški pratitelji, dok su žene ipak primijetile i čizme.

Povratak na Net.hr