SRETNI PAR

NOGOMETAŠ DUJE ĆALETA-CAR I ADRIANA SE ZARUČILI: Ona se pohvalila zaručničkim prstenom; ‘Ti ćeš zauvijek biti moj’

Adriana nije otkrila detalje prosidbe, a pratiteljima je naznačila da se odigrala u francuskom Marseilleu

Pravnica Adrianom Đurđević (29) na svom se Instagramu pohvalila da su se ona i nogometaš Duje Ćaleta-Car (24) zaručili. Pratiteljima je uz dirljivu objavu podijelila tri fotografije na kojima je u prvom planu raskošni zaručnički prsten, a sretni par je zagrljen u pozadini.

GRIJE JU LJUBAV ILI? Cura Ćaleta-Cara dočekala prosinac s golim nogama u zanimljivoj modnoj kombinaciji

“Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikada ne prestaje. Ti ćeš zauvijek biti moj”, napisala je Adriana u opisu objave uz hashtagove “rekla sam da”, “volim te” i “zauvijek moj omiljeni”.

Adriana nije otkrila detalje prosidbe, a pratiteljima je naznačila da se odigrala u francuskom Marseilleu gdje živi s Dujom posljednje dvije godine. Brojni fanovi zasuli su ih čestitkama i lijepim željama.

ZAVODLJIVE FOTOGRAFIJE S PLAŽE: Djevojka našeg reprezentativca pokazala vitku figuru u badiću

Adriana i Duje u vezi su skoro četiri godine, a upoznali su se u Zagrebu i od tada su nerazdvojni. Lijepa pravnica često na Instagramu objavljuje njihove zajedničke fotografije.

Povratak na Net.hr