KRAH BRAKA

NJEGOVA AFERA S DADILJOM BILA JE KOBNA: Slavni glumački par razvodi se nakon 12 godina braka

Službeno je gotovo!

Slavni glumački par Jennifer Garner i Ben Affleck razvode se nakon 12 godina braka, a zahtjev za razvod podnijela je lijepa glumica.

Par je bez odvjetnika dogovorio sve uvjete razvoda, a skrbništvo nad njihovo troje djece bit će zajedničko, piše TMZ.

KAO U LOŠEM HORORU: Ben Affleck i Jennifer Garner još žive u zapuštenoj vili u kojoj ju je prevario!

Jenn i Ben upoznali su se 2001. godine na setu filma ‘Pearl Harbor’, a zatim su 2003. godine zajedno snimili film ‘Daredevil’. Njihova ljubavna veza započela je tek sredinom 2004. godine, a samo godinu dana kasnije stali su pred oltar.

U braku su izdržali punih 12 godina, a nakon što je u lipnju 2015. godine objavljeno da se razvode, i to samo dan nakon proslave 10. godišnjice braka, u javnost su isplivale brojne obiteljske tajne.

Tako se saznalo da očito ni Jennifer nije uspjela ukrotiti holivudskog glumca jer je on imao brojne avanture s drugim ženama, a posljednja, ona s dadiljom njihove djece Christine Ouzounian, stajala ga je braka. Iako je Ben te natpise nazvao običnim ‘smećem’, Jennifer je prošle godine na neki način potvrdila glasine, izjavivši: “Već smo bili mjesecima razdvojeni prije nego što sam saznala za dadilju.” Osim što voli uskakati u tuđe krevete, Ben je i poznati ovisnik o kocki i alkoholu, a nedavno je ponovno završio na rehabilitaciji.

U njihovu zahtjevu za razvod ne postoje nikakvi zahtjevi za bračno uzdržavanje, a kako nisu potpisali nikakav predbračni ugovor, slavni će par imovinu, koja iznosi 105 milijuna dolara kad je u pitanju Ben i 60 milijuna dolara kad je u pitanju Jenn, dijeliti po pola.

Povratak na Net.hr