NEZAUSTAVLJIV JE

MILJENIK PUBLIKE NIŽE NAGRADU ZA NAGRADOM: Ivanu Zaku uručena već druga Zlatna ploča

Kantautor Ivan Zak ne nanizao nekoliko nagrada zaredom, što može zahvaliti svojim pjesmama koje su u kratkom roku postale hitovi. Danas mu je uručena već druga Zlatna ploča.

Jaskanskom glazbeniku Ivanu Volariću Zaku predsjednik Hrvatskog društva skladatelja Ante Pecotić i glavni direktor HDS ZAMP-a Nenad Marčec, svečano su uručili Zlatnu ploču za album Usne varane.

ODRŽAO JE OBEĆANJE: Ivan Zak daje fanovima poklon koji se pamti, poslušajte njegov novi hit

Ovo je drugo takvo priznanje koje je ovaj talentirani pjevač i autor osvojio u kratkom vremenu.

Prva zlatna uspješnica, album Bolja od najbolje, nanizao je čak pet megahitova koji u kontinuitetu vladaju radijskim play listama i neizostavan su dio hrvatskog klubskog koncertnog programa, a i pjesme s albuma Usne varane, poput Jedan u nizu, Pretjerujem, Duguješ mi ljeto, Usne varane, Ne pitaš za mene, zaživjele su i na hrvatskoj glazbenoj sceni, ali i kod brojnih poklonika i obožavatelja Zakove glazbe.

zak-male125_peg_100916-copy
Zak niže hitove, ali i priznanja za svoj radFoto: Petar Glebov/PIXSELL

“Publika mi je motivator i inspiracija kao, vjerujem, i svakom autoru. Nema bolje arbitraže od one mojih obožavatelja. Dovoljan je jedan koncert nakon što izbacim novu pjesmu da vidim hoće li postati hit. Kroz svaku autorsku pjesmu pokušavam udovoljiti željama publike, ali i ostati dosljedan i vjeran sebi. Mislim da je to ono što publika najviše voli u mojim pjesmama i tu nastaje taj magičan spoj”, rekao je Zak.

Niže nagradu za nagradom

Osim dviju zlatnih ploča, glazbenik je nakon prvih mjesec dana prodaje albuma Usne varane osvojio Srebrnu ploču za prodanu nakladu, a i struka je prepoznala njegov neosporni talent i rad dodijelivši mu Platinasti forte za iznimno velik broj prodanih nosača zvuka.

‘ZA LJUBAV ROĐENI’: Ivan Zak otkrio ljubav koja se rodila ujesen

Ovo mu je druga Zlatna ploča
Ovo mu je druga Zlatna pločaFoto: Petar Glebov/PIXSELL

Ljubav i predanost glazbi tajna su Ivanove uspješne karijere koju gradi, korak po korak, već godinama uzlaznom putanjom. U ovom trenutku užurbano priprema najveći projekt dosad – veliki koncert u zagrebačkoj Areni uoči Valentinova, 11. veljače 2017. godine. Publici je pritom najavio scensku i glazbenu poslasticu koju će dugo pamtiti.

“Glazba je moj život, pokretač i snaga. Sretan sam i ponosan što publika prepoznaje i podržava moj rad. Vjerujem da će kemija između mojih obožavatelja i mene trajati godinama, jer imam još mnogo neispisanih stihova u glavi, mnogo je još toga što želim pokrenuti i napraviti na glazbenoj sceni”, zaključuje glazbenik.

Povratak na Net.hr