SVAKA ČAST

NIVES IVANIŠEVIĆ ISKRENO O SVOM TIJELU NAKON PORODA: Lijepa voditeljica priznala ono što zanima sve žene

Premda uživa u majčinstvu, posao joj, kako kaže, užasno nedostaje

Zagrebačka voditeljica Nives Ivanišević (35) jedna je od rijetkih sretnica koje vitku liniju vrate ubrzo nakon porođaja. Supruga našega teniskog asa Gorana Ivaniševića i prije trudnoće je imala besprijekornu figuru, ali ljudi su ipak zapanjeni njezinim izgledom sada kada je postala majka malenoga Olivera.

Lijepa brineta napokon je progovorila o tajni svoje zavidne forme, iza koje očigledno stoji mnogo rada i truda. “Trčim nonstop i stvarno uvijek imam nešto za raditi, eto zbog toga takva linija”, otkrila je za RTL Exkluziv radijska voditeljica.

NIVES IVANIŠEVIĆ POKAZALA ZAVIDNU LINIJU U SEKSI HALJINICI PA PRIZNALA: ‘Nikad nije bilo ljepše vratiti se kući’

Nedostaje joj radio

Premda uživa u majčinstvu, posao joj, kako kaže, užasno nedostaje. “Baš sam pričala s kolegama, koji me stalno pitaju  ‘Kad ćeš se vratiti'”, rekla je i dodala: “Ja bih se vratila, ali moram još malo biti doma. Zapravo želim biti kod kuće, da riješim prvo te stvari koje su svakoj majci najbitnije, a onda se vraćam svojoj ekipi”, objasnila je Ivanišević.

Zagrebačkoj voditeljici Oliver je prvo dijete s teniskom legendom, a dječak je ime dobio po pokojnom pjevaču Oliveru Dragojeviću, čije stihove Nives i inače rado dijeli na društvenim mrežama.

Povratak na Net.hr