POSLJEDNJE ZBOGOM

NIVES IVANIŠEVIĆ DIRLJIVIM SE RIJEČIMA OPROSTILA OD SVOJE MAJKE: ‘Ti si sve. Putuj, Mamice! Volim te’

‘Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete’, napisala je Nives.

Nives Ivanišević putem svog Instagrama dirljivim riječima oprostila se od svoje majke Vesne, a uz objavu priložila je fotografiju na kojoj ona pozira držeći u krilu svog unučića Olivera.

NIVES IVANIŠEVIĆ TESTIRALA SE NA KORONAVIRUS; Objavila rezultate i poručila: ‘Jedno je sigurno, nitko nije siguran’

“Ima jedna žena… Koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama…

View this post on Instagram

Ima jedna zena.. koja nikad nikom nista lose nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrska u svim trenucima i uvijek trazila ono dobro u ljudima,cak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog covjeka,nije mogla podnijeti tudju patnju i bol,radije bi to preuzela na sebe. A kao mama.. puuuuna kuca smijeha,puna kuca srece,stalna paznja usmjerena na centar svijeta (mene i brata). Ona mama za koju mozes reci: -e da je barem to moja mama. E, pa bila je moja (nasa) i samo moja (nasa) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da zivim tri zivota i dalje bi se mogla sjecat lijepih stvari. Zato glava gore,kao sto bi ona to voljela i trazila od mene i ako me nesto naucila to je da budem jaka i kad se lomim. Srecu je uvijek trazila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreca drugih njoj je bila lajtmotiv zivota. Hvala. Hvala sto si bila bas moja mama,sto si bas moj zivot ucinila takvim da ga nikad ne bi mijenjala s nikim. Ti si sve. Kraljica,majka,zena uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice! Volim te.❤

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata). Ona mama za koju možeš reći ‘E, da je barem to moja mama’. E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bih se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim.

Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala. Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bih mijenjala ni s kim. Ti si sve. Kraljica, majka, žena uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj, Mamice! Volim te”, napisala je Nives.

NIVES IVANIŠEVIĆ OBJAVILA NOVU FOTKU SA SINČIĆEM: Pratitelji se ne mogu načuditi koliko je dječak narastao

Brojni pratitelji putem komentara izrazili su joj iskrenu sućut.

Povratak na Net.hr