VEČER UZ KNJIGU

NIVES CELZIJUS U MINIJATURNOJ HALJINICI SERVIRALA BUJNE GRUDI: ‘Majko mila, božanstvena si, ostao sam bez teksta’

Osim grudi, Nives je pokazala i svoje vitke noge na kojima je imala tamnozelene čizmice

Pjevačica i glumica Nives Celzijus fanovima na Instagramu otkrila je kako će večer provesti u društvu svoje omiljene knjige. Za tu prigodu pozirala je vani s knjigom u ruci odjevena u minijaturnu bijelu haljinicu na crne točkice čiji je ubojiti dekolte otkrio bujno poprsje.

NIVES ‘ISTRESLA’ BUJNE GRUDI I OTKRILA INTIMAN DETALJ O SEBI: Frajeri odmah skočili u nadi da će odabrati baš njih

Osim grudi, Nives je pokazala i svoje vitke noge na kojima je imala tamnozelene čizmice, a s crvenom šminkom naglasila je svoje usnice.

Instagram/Nives Celzijus

“Radni dan završen, sad brzinski pripremiti neku klopicu i uživancija s knjigom… Jeste li i vi njeni fanovi i općenito fanovi dobrih krimića?”, napisala je uz objavu, a fanovi su umjesto da joj odgovore na pitanje komentirali njezine grudi.

“Suknjica ti je mnogo kratka i zato si mi mnogo slatka”, “Baš je bujno”, “Vau, koja predivna žena”, “Danas izgledaš fenomenalno”, “Što nisam u tom grmu”, “Obaraš, koka”, “Baš si obdarena što se grudi tiče”, “Ajme baš seksi”, “Kakva knjiga, ostao sam bez teksta”, “Majko mila, božanstvena si”, komentirali su.

NIVES CELZIJUS PODIJELILA FOTKU S BIVŠIM SUPRUGOM I SA SINOM: ‘Kada poželiš prekrasnog, brižnog, poslušnog frajera, rodiš si sina’

Instagram/Nives Celzijus

Povratak na Net.hr