POHVALILA SE

NIVES CELZIJUS PODIJELILA FOTKU S BIVŠIM SUPRUGOM I SA SINOM: ‘Kada poželiš prekrasnog, brižnog, poslušnog frajera, rodiš si sina’

Fanovi i kolege poručili su Nives da su divni te su komentirali na koga Leone više liči: nju ili Dinu

Pjevačica i glumica Nives Celzijus na svom se Instagramu pohvalila sa sinom Leoneom (14). Pratiteljima je podijelila tri fotografije na kojima ona i njen bivši suprug Dino Drpić poziraju u prirodi zagrljeni s njim.

NIVES CELZIJUS BEZ GRUDNJAKA, SVI SU ZAMIJETILI ISTU STVAR: ‘Svašta se diže, ne samo Celzijusi’

“Kada poželiš prekrasnog, brižnog, poslušnog frajera uvijek uz sebe, rodiš si sina. Nije što je moj, ali lijep je k’o lutka… Na mamu, naravno”, napisala je u opisu objave, a fanovi i kolege poručili su joj da su divni te su komentirali na koga Leone više liči: nju ili Dinu.

Instagram/Nives Celzijus

“Divni ste”, “Mali je isti mama, oblik lica, tamne oči.. Ima nešto malo tatinog ali definitivno mamin… Sve u svemu zgodan”, “Isti tata i po frizuri i svemu!”, “Vidim smije se na mamu”, “Isti tata, sorry”, komentirali su.

NIVES CELZIJUS POMUTILA RAZUM FANOVIMA U PRETIJESNOJ KOŠULJI: ‘Muškarci i magarci jedu mi iz ruke’

Nives i Dino, osim Leonea, imaju i trinaestogodišnju kćer Taishu, a nakon razvoda ostali su u skladnom i prijateljskom odnosu. Nives je u više navrata u medijima istaknula kako joj bivši suprug pomaže oko djece i svakodnevnih obaveza.

Instagram/Nives Celzijus

Povratak na Net.hr