NA INSTAGRAMU

NIVES CELZIJUS OTKRILA ZAŠTO JE SOLO: ‘Od svog muškarca očekujem da mi izazove u najmanju ruku taj osjećaj’

Nives na fotografiji pozira u prirodi sjedeći na oblom kamenom stupu odjevena u trendy mini suknjicu od izblijedjelog jeansa

Izgleda da je pjevačica Nives Celzijus nakon brojnih poslovnih obaveza i treninga odlučila uzeti mali predah. Na svom Instagram profilu pratiteljima se pohvalila objavom na kojoj uživa uz sladoled te im je objasnila zašto trenutno nema dečka.

Nives na fotografiji pozira u prirodi sjedeći na oblom kamenom stupu odjevena u trendy mini suknjicu od izblijedjelog jeansa, koraljno crvenu majicu bez rukava te laganu košuljicu od jeansa.

“Zašto nemam dečka? Pa ovako, kad sam bila mala, svako ljeto sam išla kod bake i deke u moje selo, koje zapravo nije moje jer sam rođena u Zagrebu, kao i ostatak moje familije, ali su baka i deka u nekom trenutku odselili zbog njene bolesti i tako je Lovćenac postao moje selo. Ne znam da li je u to, za nas djecu jako sretno vrijeme bila praksa posvuda, ali u mom selu je u poslijepodnevnim satima dolazio sladoledar.

Još uvijek pamtim taj trenutak kada bi simpatični čiko, zvoncao kroz selo, alarmirajući roditelje da svoju dječicu nagrade s kuglom sladoleda. Nije to bio neki najfiniji sladoled koji sam probala ali mi je bio poseban. To iščekivanje, nestrpljivost, zamišljanje okusa koji bi me mogao dočekati, adrenalin dok jurim u strahu da mi ne pobjegne i napokon euforija kad je napokon na mojim usnama.

Znam, nije vam jasno kakve veze ova priča ima s mojim statusom solerice. E pa od svog muškarca očekujem da mi izazove u najmanju ruku, taj osjećaj, a dok ne naiđem na njega, uživam u sladoledu. Nego, jesu li i u vašem mjestu dolazili sladoledari?”, napisala je uz objavu.

Povratak na Net.hr