ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

NIVES CELZIJUS LJUBI 6 GODINA MLAĐEG ODVJETNIKA? Nalaze se u tajnosti i vezu drže daleko od oči javnosti

Ako je vjerovati glasinama, Nives Celzijus (35) ljubi šest godina mlađeg odvjetnika Marka Krnjaka. Njegovi prijatelji tvrde da je par u romantičnoj vezi, no Marko kaže da se još nisu poljubili.

Nives već neko vrijeme nije u vezi jer, kako je izjavila prije nekoliko mjeseci, od djece nema vremena za vezu. No, stvari su se možda pokrenule pa tako Markovi prijatelji tvrde za 24sata da se par nalazi u tajnosti i čuva svoju vezu od oči javnosti.

Marko je kazao da su poznanici te da se još nisu poljubili, a Nives još nije prokomentirala tračeve. Njegovi prijatelji pak tvrde da se par često nalazi i ispija kavice u blizini Lisinskog gdje uživaju u razmjenama nježnosti i razgovorima.

Marko trenutačno radi u jednom odvjetničkom uredu i povremeno se bavi modelingom, a u slobodno se vrijeme bavi sportom i čitanjem, a voli otići i u kazalište ili kino.

Njezin menadžer tvrdi da nije bila u vezi od rastave braka s Dinom Drpićem 2014. godine jer se posvetila podizanju 11-godišnje Leone i 9-godišnje Taishe.

Nedjelja, dan za druskanje s krevetom 😊

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Danas, opušteno… @salon_ljepote_tanja

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Čuvam si leđa…Laku noć 😊

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

Povratak na Net.hr