‘Jeb** Kiklop, uspio si tek kad Vedrana Rudan napiše post o tebi’

Nakon što je Nives Celzijus konačno dobila zasluženog Kiklopa, nakon pet godina borbe iz koje je izašla kao apsolutna pobjednica, Aleksandar Stanković ju je ugostio u svojoj emisiji Nedjeljom u 2. Sve to komentirala je i Vedrana Rudan na svom blogu.

‘Nikad nisam upoznala gospođu Nives Celzijus. Žao mi je zbog toga. Prema toj gospođi gajim iskreno poštovanje. Mlada, hrabra, vrijedna, uspješna, pametna… I još uvijek je u Hrvatskoj nisu kamenovali. Osim verbalno. To zato što je Hrvatska uljuđena, civilizirana, europska zemlja. Da nije, Nives Celzijus bi sigurno obrijali glavu, iskopali rupu u zemlji, uvalili je u nju do vrata, a onda gledali kako joj galebovi na smetlištu kopaju oči, a divlji psi grizu lubanju’, napisala je, između ostalog, Vedrana Rudan na svom blogu.

A zatim se i Nives Celzijus oglasila na Facebooku: ‘U posljednjih pola sata dobila sam nekih 200-tinjak poruka. Jeb** Kiklop. To je najbolji pokazatelj kako ta nagrada u očima hrvatskih građana nema baš nikakav značaj. Uspio si tek kad Vedrana Rudan napiše post o tebi.’

http://www.rudan.info/vjestica-nives/

Povratak na Net.hr