PRIRODNA LJEPOTICA

NIVES CELZIJUS IZBACILA DEKOLTE I POZIRALA BEZ ŠMINKE: Fanovi u nevjerici; Ma jesi li to ti, jedva te prepoznah…’

Nives je na fotografiji pozirala u crnoj malici na bretelice izraženog dekoltea

Nives Celzijus pratiteljima na Instagramu otkrila je kako njezino lice izgleda bez trunke make-upa te je istaknula kako se prvi put zagrebačkom špicom prošetala bez šminke i frizure.

NIVES CELZIJUS NAPRAVILA ŠPAGU, PA PORUČILA: ‘Ozlijeđena mi je jedino i isključivo lijeva ruka i da, imam celulit’

“Ovih dana hodam po terapijama, a i fali mi jedna ruka za sređivanje pa uglavnom sve činim nesređena. Nije to ništa neuobičajeno, ali ipak mislim da sam prvi put prošetala špicom ogoljela lica, bez trunke make-upa i bez friza. I bilo je skroz ok.

Shvatila sam koliko je smiješno što sam dopustila da mi se nametne ta obveza uljepšavanja za špicu. Sebi sam čist dobra i ovako. Gledat ćete me ovakvu još neko vrijeme pa zato evo jedna čista fotka bez filtera”, napisala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira u crnoj majici na bretelice izraženog dekoltea.

Fanovi su joj poručili da je prelijepa bez šminke, a neki je nisu prepoznali.

NIVES CELZIJUS DOČEKALA SLATKU OSVETU: Sjećate se kad ju je Petko zalio kantom vode? Ovo je još 100 puta bolje

“Najljepša i najbolja”, “Ma jesi li to ti… Nives, jedva te prepoznah…”, “Budi uvijek prirodna bez šminke. Lijepa si”, “Puno si ljepša ovako prirodna i bez šminke”, “Savršenstvo si prirode”, komentirali su.

View this post on Instagram

Dan kada su ligamenti još bili čitavi… 🌞

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

View this post on Instagram

Nedostaje mi odlazak na posao, snimanja, kolege, nedostaju mi treninzi, pa čak i trčanje. Nastojim to nadoknaditi radom po kući, nekim svojim vježbicama, istezanjem. Snaga volje je najjača u ovim trenutcima. Odbijam da nešto ne mogu. Čak i nakon što sam shvatila da će oporavak biti nešto duži nego što sam očekivala budući da su mi stradali i ligamenti. Vjerujem i ne odustajem od sebi zadanih termina💪 U tome mi naravno pomaže divan i stručan tim ljudi, ali o tome ćemo neki drugi put… I da ne bude zabune, ozlijeđena mi je jedino i isključivo lijeva ruka i da, imam celulit. Znam. Ne trebate zumirati slike kako bi podsjetili sebe i mene kako mi ljudi s tv-a nismo pošteđeni ni ozljeda, a ni celulita. Mi to znamo i bez vaših podsjetnika.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

View this post on Instagram

Moja najnovija, najdraža igračka 💙

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr