Hot

NEMA MILOSTI

NIVES CELZIJUS I S GIPSOM NA RUCI IZLUĐUJE FANOVE SVOJIM SEKSI IZDANJIMA: Utegnula obline u bodi, a svi su joj gledali u grudi

Nakon što je otkrila da je iščašila lakat, pjevačica i spisateljica svakodnevno dobiva stotine poruka podrške od svojih fanova

Nives Celzijus nedavno je zabrinula fanove kada je pozirala s rukom u gipsu. Iako su mnogi pretpostavili da je slomila ruku, ubrzo je otkrila kako je iščašila lakat, što znači i da će se brže oporaviti.

NIVES CELZIJUS POKAZALA KAKO SE SNALAZI S JEDNOM RUKOM: Slučajno joj je skliznuo kimono i otkrio previše

Unatoč tome što joj je ruka u gipsu, ovih je dana pokazala kako se snalazi s jednom rukom. Kuhala je, cijedila sok i zalijevala cvijeće, a kako kaže, za sve je zaslužan ‘babin kuk’.

“Znala sam ja da je babin kuk savršen i da je pitanje trenutka kada će zablistati i pokazati se maksimalno funkcionalan. Spasio me u posljednja dva dana. Prisjetila sam se onih dana kada mi je dijete boravilo na kuku, a ja sam sve odrađivala drugom rukom. I kuhala i spremila kuću i opeglala i zalila cvijeće. Mi žene jednostavno to imamo u sebi. Kažu klinci da tako jednoruka još bolje kuham. Valjda imam previše slobodnog vremena… Uglavnom gotovo sve sam uspjela manje ili više uspješno odradit s jednom rukom. Jedino me muči čišćenje zuba zubnim koncem. Ako imate neko rješenje i za to, javljajte”, napisala je Nives uz fotke na kojoj pozira u bodiju ispod kojeg joj se naziru bradavice.

NESTAŠNE BUJNE GRUDI NIVES CELZIJUS UMALO NISU POBJEGLE IZ UBOJITOG DEKOLTEA: ‘Smrt grudnjacima, sloboda grudima!’

Izazovne fotke u kratkom su roku prikupile više od 21.000 lajkova, a u komentarima nije nedostajalo savjeta i komplimenata.

“Brz oporavak želim. Predobro izgledaš”, “Jaoooo, još uvijek gips na ruci. Ali izgledaš fenomenalno”, “Bomba si”, “Uvijek prelijepa”, “Nešto najljepše na Instagramu”, pisali su joj fanovi.

Jedna pratiteljica bila je nešto zlobnija i poručila Nives da joj je prošlo vrijeme, na što joj je ona odgovorila: “Znaš da ti je vrijeme prošlo kad ti ljudi prestanu pisati da ti je vrijeme prošlo”.

View this post on Instagram

I tako nakon što je peti genijalac na jučerašnjem postu ustanovio da sam ostarila došlo mi je da zaista pohvalim njihovu genioznost. 2020. je godina, a "muškarci" u četrdesetima napokon su shvatili da žene stare 😂 Ok. Njihovo opažanje je selektivno, pa još nisu shvatili da su i oni uključeni u taj za njih nemili proces. Dajmo im još malo vremena. Možda prilikom učestalih susreta s erektilnom disfunkcijom shvate kako ipak masna ćela i pivska škemba nisu bili početak zlatne ere mužjaštva (Ma zapravo, koga lažemo, oni uvijek nađu način kako pomazit svoj krhki ego i pronaći će rješenje problema u činjenici da je žena bila vjerojatno stara, debela , ružna , lignja. No ajde, dajmo im šansu) Na kraju sam odustala od pohvalnice jer me nepoznata djevojka odvratila zanimljivijom porukom. :" Lijepa si, mila, zgodna i što je najvažnije zračiš neopisivom toplinom i prava si inspiracija. Čovjeka prati osjećaj kako te poznaje godinama i poriv da te iskreno zagrli. Mi žene, rijetko to govorimo drugim ženama, pa čak ni svojim prijateljicama, ako ne računamo ono kurtoazno prilikom susreta i zato sam ti odlučila iskreno napisati svoje mišljenje" … Nakon što sam poćaskala s autoricom divne i poticajne poruke, zamislila sam se i shvatila da zaista nedovoljno često govorim svojim ženama koliko su predivne, koliko ih volim jer sam umjesto toga budalama pokušala objasniti da mogu biti i manje budale.. Zato drage moje žene ako narednih dana budem osobito emotivna i puna hvale, ne nisam spoznala novootkrivene afinitete prema ženama. Samo vas volim i mislim da ste predivne, kojegod godine i kile s ponosom nosile. ❤🥰 #love #womenpower

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

View this post on Instagram

Koga bi smjestili pored da se osunča sa mnom ? 😜

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr