PRANK STOLJEĆA

NIVES CELZIJUS DOČEKALA SLATKU OSVETU: Sjećate se kad ju je Petko zalio kantom vode? Ovo je još 100 puta bolje

Tisuće obožavatelja popularne Zagrepčanke ne mogu doći sebi od smijeha

Nije tajna da si bliski prijatelji Nives Celzijus i Dalibor Petko vole međusobno priređivati spektakularne prankove, koje, naravno, uvijek snimaju kamerom i potom nasmijavaju javnost. Prošlo je izvjesno vrijeme otkad je voditelj pjevačicu zalio hladnom vodom dok se bezbrižno sunčala u bikiniju, ali osveta se ionako servira hladna.

 

View this post on Instagram

 

Ako ništa, barem sezona sunčanja još uvijek nije završena za mene 🌞 #samoprirodno #samoveselo #suntan

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Pošteno mu je zapaprila

Tisuće obožavatelja popularne Zagrepčanke ne mogu doći sebi od smijeha nakon što je Nives objavila urnebesan video u kojemu na skockanoga Petka izlijeva punu kantu vode s balkona dok je on u voditeljskom zanosu i taman nešto govori u kameru.

 

View this post on Instagram

 

Mister mokre košulje u svom najizazovnijem izdanju ikad 🔥 Koliko je sladak na ljestvici od 1 do @daliborpetko ??? 🤪

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

NIVES CELZIJUS I S GIPSOM NA RUCI IZLUĐUJE FANOVE SVOJIM SEKSI IZDANJIMA: Utegnula obline u bodi, a svi su joj gledali u grudi

“Mister mokre košulje u svom najizazovnijem izdanju ikad”, našalila se Celzijus u opisu snimke, koja je u manje od pola sata prikupila više od 1000 pregleda. Istu je podijelio i Petko uz nešto detaljnije obrazloženje.

“KAD NIVES OKRENE PROTIV TEBE I TVOJU FAMILIJU! Znao sam da me to čeka kad-tad, ali baš na ovaj način… Nećaci su mi rekli da trebam snimiti rođendansku čestitku za njihovu prijateljicu Mateju. Još mi je bilo čudno da obojica snimaju, ali… Uglavnom, volio bih reći kako je ovo bio ‘hladan tuš’ za mene, ali bilo je PUNO GORE”, napisao je on.

 

View this post on Instagram

 

Ma samo da pokažem, kako znam ja i malo drugačije pozirati #📷 #portrait #posing #different #serious #tb

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

Spontano ili namješteno?

“‘Ko se mača laća, od mača i plaća”, “Vrijeme je za film, horor komediju ‘Princeza Nives von Polivača i Grof Dalibor Suhi von Brokula'”, “A refleksi su mu za popi*dit. Ja bih skočio k’o zec, on stoji da se na njega istrese 20 litara vode”, samo su neki od komentara zabavljenih fanova.

Neke ljude ovaj prank i nije previše impresionirao te su uvjereni da je voditelj itekako znao što mu se sprema. “Bolje da je spontano, ovako montirano nije ni smiješno”, poručio je poznatomu dvojcu jedan pratitelj.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr