NOVI PAR

NISU SKIDALI RUKE JEDNO S DRUGOG: Madonna i slavni glumac besramno se ljubili pred svima

Slavna pjevačica Madonna ponovo je zaljubljena, a srce joj je osvojio slavni glumac.

Imamo novi celebrity par! Možda ćete se iznenaditi, ali slavna pjevačica Madonna i glumac Idris Elba viđeni su zajedno na jednom događanju u Londonu, a razmjenjivali su i poljupce.

44-godišnji glumac i 58-godišnja pjevačica posjetili su jedan londonski restoran, a tijekom after partyja nisu se odvajali jedno od drugog.

POPUŠIT ĆU VAM, OK?: Madonna nudi Amerikancima oralni seks, zauzvrat želi samo jednu stvar

“Nisu se ni trudili biti suptilni, nisu se pokušavali sakriti. Sve je bilo vrlo očito. Bili su na zabavi oko sat vremena. Malo bi plesali, pa se malo ljubili. Nisu se odvajali jedno od drugog i bilo je jasno da za njih tamo postoje samo njih dvoje”, otkrio je izvor za Daily Mail.

Madonna i Idris poznaju se već dugi niz godina, a on je nastupio i kao DJ na njezinoj turneji 2015. Tada je Madonnu nazvao “legendom”, a pohvalio se i njihovom fotografijom na Twitteru na kojoj se drže za ruke.

“Ja sam DJ za unajmljivanje, a ona je htjela najboljeg. Bio sam jako uzbuđen. Super sam se proveo, Madonna je legenda. Upoznao sam ovu prekrasnu osobu koja tako naporno radi već godinama i još uvijek je sjajna”, rekao je tom prilikom glumac.

Idris Elba najpoznatiji je po ulozi Russella “Stringera” Bella u seriji The Wire, a osim te, poznate su i njegove uloge u seriji Luther te uloga Nelsona Mandele u filmu Mandela: Dugi put do slobode.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr