'Nisam zadovoljan kako me Braus utjelovio, nije to za njega'

Jasmin Stavros u gostovanju kod Dalibora Petka promovirao je svoj novi singl Normalna te se osvrnuo na to kako ga je Ronald Braus utjelovio u popularnom showu Tvoje lice zvuči poznato.

‘Želio sam da pjesma Normalna bude nastavak pjesme Ljubomorni ljudi, samo se u ovom slučaju radi o ženi. Ona je nedostupna, ima svog dečka i ne obazire se na priče, ljubomoru i zavist’, ukratko je opisao Jasmin Stavros svoju novu pjesmu, koju je predstavio na Narodnom radiju, gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka.

Stavros je u ovom slučaju autor glazbe i teksta, uz nekoliko sugestija Marija Mihaljevića.

‘Ne treba se čuditi što je Stavros autor, ipak je on najtiražniji studijski bubnjar na ovim prostorima’, rekao je Branimir Mihaljević, koji potpisuje aranžman pjesme rađene u ska maniri.

Stavrosu se ta ideja jako dopala. ‘Kad sam čuo aranžman, kao da me netko santom leda udario po glavi’, živopisan je bio Stavros.

Transformacija Ronalda Brausa u njegov lik u popularnom showu Tvoje lice zvuči poznato nije ga oduševila.

‘Nisam zadovoljan, ma kakvi. Nije to za njega, Tereza mu bolje stoji’, rekao je Stavros. Priznao je da nema tremu pred nastup, ali uvijek osjeća odgovornost prema publici te da mu je uloga djeda jedna od najvažnijih u životu.

//www.youtube.com/embed/1flnh1oGH2s

‘Nije mi žao što sam se iz Amerike vratio u Hrvatsku, kao ni to što sam bubnjeve zamijenio mikrofonom’, izjavio je pjevač, koji je na pitanje tko je kraljica estrade u trenutku odgovorio – Severina!

Ovih dana očekujemo i videospot za pjesmu Normalna, a Stavros se, uz svoje koncerte, priprema za nastavak turneje s Mladenom Grdovićem i Draženom Zečićem. Tri kralja, nakon Čakovca i Varaždina, 18. prosinca nastupit će u zadarskom Višnjiku.

Povratak na Net.hr