PREPIRKA NA FACEBOOKU

NINA MORIĆ PROVOCIRA TALIJANE ZBOG SVJETSKOG PRVENSTVA: Stavila im sol na ranu jer se nisu kvalificirali, oni joj uzvratili uvredama

Hrvatska manekenka koja već godinama živi i radi u Italiji odlučila je malo isprovocirati Talijane na Facebooku jer se nisu kvalificirali na svjetsko nogometno prvenstvo.

Na Facebooku ja napisala: ‘Ne očajavajte, svi ste pozvani doći kod mene gledati Hrvatsku na svjetskom prvenstvu’. Njezin status izazvao je burne reakcije od kojih su je mnogi vrijeđali i slali u rodnu zemlju i rodno mjesto.

Jedan komentator je tak napisao: ‘Jedina greška koju je napravila Italija je to što je pustila izbjeglice poput tebe u zemlju’. To je vjerojatno posebno zaboljelo Ninu koja se u sklopu svoje političke aktivnosti bori protiv priljeva imigranata.

Stanoviti Emanuele joj je poručio: ‘Zašuti jer jedino zahvaljujući Italiji možeš uopće imati TV za gledanje Hrvata’. Drugi komentator je napisao: ‘Ciganko, koliko su Hrvati svjetskih trofeja osvojili? Najvažniji trofej koji ste osvojili je onaj za najgoru zemlju’.

Neki su njezinu ponudu shvatili jako osobno te joj poručili da ‘nauči poštivati državu koja ju je izvukla iz bijede’. No, oni najveći Talijanski nacionalisti ipak su stali uz Ninu pa je tako jedan poručio: ‘A za koga bi trebala navijati nego za svoju domovinu?! Imajte na umu da su Hrvati Europljani te da su bili saveznici Italije u Drugom svjetskom ratu’. Eto, da ne bi bilo da su samo Hrvati zapeli u tom razdoblju…

 

E anche oggi si salta la palestra domani.. 😅

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

Povratak na Net.hr