Hot

SRETNO ZALJUBLJENA

NINA MORIĆ NE ODVAJA SE OD 17 GODINA MLAĐEG DEČKA: Napokon ga pokazala; ‘Ljubav počinje s osmijehom…, a završava sa suzama’

Sredinom ljeta bivša manekenka je prekinula vezu s poduzetnikom Vincenzom Chiricom

Nina Morić (44) napokon je pokazala svog 17 godina mlađeg dečka Marca s kojim je u vezi nekoliko mjeseci.

“Ljubav počinje s osmijehom, raste s poljupcem, a završava sa suzom”, napisala je na Instagramu u opisu jedne zajedničke fotke.

NINA MORIĆ PRIREDILA SHOW NA INSTAGRAMU: Manekenka proslavila 44. rođendan na jahti i održala tečaj izazovnog poziranja

Iako su talijanski mediji nagađali kako Marc ima 22 godine, bivša manekenka u komentarima je otkrila da je ipak pet godina stariji.

Još ljetos Nina je u krevetu pozirala s poduzetnikom Vincenzom Chiricom, no njihovoj ljubavi je ubrzo nakon toga došao kraj.

Nakon burnog braka s Fabriziom Coronom, Nina je imala nekoliko javnih veza. Ljubila je vozača automobilskih utrka Mattea Bobbija, DJ-a Marca Sirecija i bivšeg modela Luigija Marija Favolosu.

Zagrepčanka s milanskom adresom nedavno je na Instagramu otkrila koliko tuguje za svojim sinom Carlosom koji je odlučio živjeti s ocem nakon što je napunio 18 godina.

“Sine moj, koliko bih htjela biti u tvome zagrljaju. Samo da te vidim na pet minuta kako bih se izgubila u tvome osmijehu, u tvojim očima punim sjaja i u čistoći duše. Tad je moje srce prepuno otkucaja, a oči pune tebe. Tvoja odsutnost me poždere pa sam se odlučila sažaliti sama nad sobom”, napisala je.

Povratak na Net.hr