NEZAVISNA UMJETNICA

NINA KRALJIĆ VRATILA SE NA INSTAGRAM: ‘Više nemam veze s hrvatskim izdavačima, ni s HRT-om, ni s novinarima. Sad independant artist’

Nina Kraljić se vratila na Instagram i dala novi nastavak Dora drami

Nakon što je zbog drame koja je uslijedila na ovogodišnjoj Dori ugasila profile na društvenim mrežama, Nina Kraljić vratila se na Instagram.

Objavila je isječak iz svoje pjesme ‘Rijeka’ i objašnjenje o inspiraciji iza iste.

Osim što je pokupila komplimente fanova, na nekoliko komentara je i odgovorila pa smo tako doznali da Nina više ne želi imati veze kako s HRT-om, tako ni s hrvatskim izdavačkim kućama, pa ni novinarima. Sad je, kaže, nezavisna umjetnica.

Fanove je zamolila i da pričekaju da pjesmu ona sama objavi na Spotifyju jer u trenutnoj situaciji ta preslušavanja trenutno idu, kaže, HRT-u.

NINA KRALJIĆ UGASILA PROFILE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Nakon jučerašnjeg statusa, nema više ni Fejsa ni Instagrama

Dora drama izbila je nedugo nakon proglašenja pobjednice te je pomalo i bacila sjenu na uspjeh mlade Splićanke Albine Grčić i njene pjesme “Tick Tock”.

Nina je otvoreno rekla da joj se pjesma ne sviđa i optužila organizaciju natjecanja za tehničke probleme tijekom probe, a potom i tijekom glasovanja.

Na to je uslijedila burna javna rasprava i kritike javnosti, čak i Ninih fanova, nakon čega je rekla da je žrtva javnog linča te se potom maknula s društvenih mreža.

 

Povratak na Net.hr