NIŠTA OD PORINA

NINA KRALJIĆ SE RAZBOLJELA: HDS ne odustaje: “Ako je sama platila pjesmu, to je tek skandal!”

Pobjednica prošlogodišnjeg Voicea večeras neće moći prisustvovati dodjeli Porina jer se razboljela.

Nina Kraljić našla se u središtu skandala zbog pjesme kojom će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu. Da stvari budu još gore, sad se i razboljela i neće moći doći na dodjelu Porina.

NINA KRALJIĆ RAZOČARANA SKANDALOM OKO EUROSONGA: ‘Pjesmu plaćam JA!’

“Iznimno mi je žao, ali neću moći prisustvovati svečanoj ceremoniji dodjele nagrade Porin. Još jednom bih napomenula koliko sam počašćena nominacijama, za mene je to veliki uspjeh i priznanje, hvala vam. (Razlog nedolaska je isključivo zdravstvene prirode.) Sretno svim nominiranima i pozdrav divnom Splitu”, napisala je Nina na Facebooku i dobila veliku podršku obožavatelja.

OSTVARENJE SNA IZ DJETINJSTVA: Nina Kraljić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu

S druge strane, Hrvatsko društvo skladatelja nikako ne može prijeći preko činjenice da pjesmu Lighthouse nisu napisali domaći autori. Nina je pokušala objasniti da je pjesmu sama platila, no skladatelji u tome vide još veći skandal.

“Ne razumijem što je Nina mislila pod time jer ni u kojem slučaju niti jedan izvođač ne bi smio platiti pjesmu. Ako je Nina od bilo koga kupila pjesmu, to je puno veći skandal od ovoga o čemu mi sada razgovaramo”, rekao je za RTL Antun Tomislav Šaban, glavni tajnik HDS-a.

Povratak na Net.hr