Play ponuda

LJEPŠA OD KARDASHIANKI / Nina Badrić u pripijenoj kratkoj haljini obara s nogu: 'Tko vam je ovo? Znači, nikada bolje izgledali niste'

Image
Foto: Instagram/Nina Badrić

Nina je svoje Barbie izdanje zaokružila salonkama ružičaste boje, a u kosi je imala dugačke ekstenzije

2.4.2022.
17:44
Instagram/Nina Badrić
Play ponuda

Pjevačica Nina Badrić (49) oborila je s nogu pratitelje na Instagramu s još jednim svojim seksepilnim izdanjem. Naime, ona je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u pripijenoj haljini koju je nosila na dodjeli Večernjakove ruže.

Izgleda da joj je uska kratka ružičasta haljina itekako draga jer se opet odlučila prisjetiti kako je u njoj izgledala.

Nina je svoje Barbie izdanje zaokružila salonkama ružičaste boje, a u kosi je imala dugačke ekstenzije koje je skupila u visoki konjski rep. Pjevačica je pozirala naslonjena na vrata, a u prvom planu su bile njene utrenirane mnoge i tanki strukić.

"Možda nada nije fer. To što napravi od nas. Stavi godine u ler. Na tim dragim slikama…", napisala je Nina u opisu objave stihove Gibonnijeva hita "Lažu fotografije".

'Dama u ružičastom'

Oduševljeni fanovi Ninu su nagradili brojnim lajkovima i komplimentima te su joj dali do znanja da nikada nije ljepše izgledala.

"U svijetu punom Kardashianki, budi dama poput Nine B", "Predivna", "Nikad zgodnija", "Sva si slatka", "Prelijepa si", "Nina, tko vam je ovo? Znači, nikada bolje izgledali niste, majke mi…", "Dama u ružičastom", "Kao djevojčica si", poručili su joj.

Image
OGOLILA DUŠU /

Nina Badrić o ljubavi i svom tipu muškarca: 'Voljela bih ponovno osjetiti tu strast, ali više ne padam na fore'

Image
OGOLILA DUŠU /

Nina Badrić o ljubavi i svom tipu muškarca: 'Voljela bih ponovno osjetiti tu strast, ali više ne padam na fore'

Nina je nedavno u intervjuu za Super TV, između ostalog, opisala i svog svršenog muškarca.

"Padam na dobrotu, džentlmene, frajere starog kova, kojih gotovo da više nema. Ne volim nepristojne i arogantne muškarce. Ne mislim da voliš nekoga više ako ga uvrijediš. Ne padam na te fore. Ne mora biti milijarder, samo čovjek koji ima svoj posao i profesiju u kojoj uživa. Zapravo je najvažnije da se nađemo na istoj valnoj dužini", rekla je.

Play ponuda
Play ponuda