Nikolinu i Snježanu presreo policijski gliser

Nakon tjedan dana na Hvaru, zanosna voditeljica Nikolina Pišek potpuno se prilagodila opuštenom otočkom životu.

‘Upravo sam na ručku, kvalitetno se odmaram i punim baterije za radnu jesen. Uživanje će potrajati još samo nekoliko dana’, rekla nam je voditeljica Nove TV, čiji se odmor nakon Hvara nastavio na Braču, gdje se pridružila kćeri Hani.

Na Hvar je pak došla s prijateljem, a ovog se vikenda svojom jahtom se na ovaj otok usidrila i njezina najbolja prijateljica Snježana Mehun sa suprugom Mihaelom Galekovićem. Jahtom se prijateljice najradije odvezu u neku uvalicu. To su učinile i u ponedjeljak kad su se odvezle u uvalu Palmižana na Paklinskim otocima.

Kad su se usidrili, imali su kratak susret s policijskim gliserom, no Snježana Mehun ženskim je šarmom ubrzo izgladila stvari. Istodobno, 100 metara od Mehunkine jahte, na terasi restorana ručao je Željko Kerum s trudnom životnom partnericom, 28-godišnjom Fani Horvat, s kojom već ima dvogodišnjeg sina Franu, koji je spavao na jahti.

Nakon ručka Kerum se s Fani spustio na plažu i sjeo u hlad. Dok je ona u badiću hvatala boju na ležaljci, Kerum je imao izravan pogled na jahtu Snježane Mehun, za koju je Vlatka Pokos u knjizi Život u raju napisala da je bila Kerumova ljubavnica.

Zagrebačka ugostiteljica tužila je Pokos za klevetu, no povukla je tužbu prije godinu dana uz riječi da joj ne treba takva promocija.

Povratak na Net.hr